Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Salut. Cum rezolv problema cu screen tearing in jocuri, de exemplu ma joc valorant, prind 250- 260 fps in meci dar jocul se simte foarte nasol cand misc mouse- ul (am monitor de 144hz), daca pun limita...? (mai mult)
Mi se blochează PC-ul când intru pe Google Chrome. Se blochează. Credeți că este virusat acest browser web. Înainte nu întâmpinam problema. Acum încep să întâmpin problema. De ce?
Căștile mele InPods i12 înainte adică acum alrox 1 luna când le scoateam din cutie îmi spuneau "Power on"" please connect " ei acum îmi spune ceva in chineza, știe cineva daca le pot da din nou...? (mai mult)
Ce părere aveți DOAR DESPRE CAMERELE TABLETELOR NOKIA T20/21 dar despre baterie? Apropo știți un site gen olx /Publi24 de unde pot cumpăra SH (că nou NU IMI PERMIT MIMENTAL :D :D :D: )))
Android sau IOS! Care sistem de operarea este cel mai bun?
Salut! Cum pot gasi numarul de cadre la un Canon 80d? Pe shuttercount nu merge.Multumesc
Salut. Am vrut sa public o carte pe google carti. Umbland prin cont gasesc 2 google ads iar unul din ele tot spune sold de 127 de dolari pe care eu trebuie sa ii platesc. Am dat la detalii si se pare ca...? (mai mult)
Daca schimb SSID-ul routerului wireless,se deconecteaza si televizoarele(eu am tv prin cablu, nu este smart)
De ce cand vreau sa decupez un videoclip din telefon imi dau doar marimile lor si nu ma lasa sa decupez personalizat? Cum as putea decupa personalizat dar nu in Cap Cut ca mi se ia din claritate?
Ce filmează camerele de supraveghere se stochează pe hard disk? După ce hard diskul se umple, ce se întâmplă cu restul filmărilor care înregistrează în continuare?
Am o întrebare când vrei sa instalezi Windows-ul la un laptop/pc nou conteaza că-ți GB are stick-ul USB?
Ce înseamnă security update? Dacă fac asta înseamnă că ce? Va rog să mă lămurească cineva pe google zice că .....NU INTELEG
Buna TPU, vreau şi eu să vorbesc cu robotul ăla my al de pe snapchat şi de fiecare dată când apăs să- l adaug ca prieten zice că a intervenit o problemă, nu ştiu de ce.
Merita? https://www.emag.ro/incarcator-portabil-acumulatori-litiu-cu-functie-de-powerbank-bc2/pd/DGX3TKMBM/apropo ce e aia BC2?
Hei! Am și eu o problemă care mă sâcâie.I- am lăsat unei fetițe laptop- ul să se joace cam o oră și apoi m- am întors.Am deschis laptop- ul și când am intrat să caut un film, aspectul rezultatelor...? (mai mult)
Buna ziua! Cum pot sa partajez ecranul telefonului Iphone pe un Smart TV Philips?
Cum pot sa ma intru sa ma joc pe laptop daca mi-am uitat pinul? Laptopul este ASUS windows 10
Ce ați face daca cineva v- ar cere telefonul gen pentru aplic Instagram, știu că la iPhone apeși de 3 x ori pe butonul de home (până în iPHONE 8 sau butonul de power iPhone X in sus + ) setați...? (mai mult)
O fi adevarat: https://dokishop.ro/produs/verso- convertor- analog- digital- 4072/?mbrl=cG5z&fuid=4817521&utm_source=fb&utm_medium=pso&utm_placement=Facebook_Desktop_Feed&utm_campaign=1911- 911+ Verso-...? (mai mult)
Firma mea s- a decis sa imi cumpere un laptop. Adica eu, dar prin intermediu firmei, lol. Cerinte obligatorii: display de 17.3" sau mai mare, flickerless, cit mai prietenos cu ochii, cu rezolutie ...? (mai mult)
Dacă pun firmware oficial pe s22 ultra pot recupera garanția? Ok ms frumos şi fundă.
Salutare. Intotdeauna eu mi- am achizitionat telefoane care sunt bune, mai ales Samsung, iPhone etc. Dar mereu mi- am pus intrebarea cum poti sa- ti dai seama daca telefonul tau este fake sau autentic....? (mai mult)
Ce-i cu funcția de,, ciupit,, pe Facebook, la ce-i bună?
Salutare tuturor, as avea si eu o intrebare :D Este vreun React developer printre voi si ar avea chef sa ma ajute la o problema legata de un hook? :D Tin sa mentionez ca sunt la inceput si imi doresc...? (mai mult)
Buna! Am o problema cu stick- ul, pe care l- am cumparat recent. La inceput a mers, dar acum cand copiez pe el un fisier video si dupa il deschid, imi apare, , Acest fisier nu se poate reda. Este posibil...? (mai mult)
Salutare. Care ar fi cel mai bun monitor cu bluetooth și mufă HDMI, la un buget de aprox. 600 lei? Mulțumesc anticipat.
Daca am cont de Instagram facut pe contul de Facebook, pot sa il schimb sa nu mai imi fie pe Facebook? Adica sa nu mai trebuiasca sa ma mai conectez cu Facebook-ul. Ma puteti ajuta?
Daca imi fac card virtual revolut si il folosesc ex2- 5 zile si imi raman le el niste bani, (100lei) ma pot muta dupa pe unul fizic? Care e diferenta dintre cel fizic si cel virtual Cu cel fizic pot ...? (mai mult)
Păreri? https://souqeshop.ro/casti- wireless- pro- android- ios- sunet- 3d- control- touch- rezistente- la-...? (mai mult)
Salut. Vreau sa fac un mic proiect dintr- o sursa de 650w ce nu imi mai trebuie si vreau sa intreb ce tensiuni stie sa debiteze. Stiu sigur ca aceasta scoate 12v si 5v pe anumiti conectori, dar ma ajuta...? (mai mult)
Daca am incercat sa scot placa de baza dintr-un telefon al unui coleg și s-a rupt intr-un colt, VA MAI FUNCTIONA?
Salve,cum pot da un Share location ca și cum as fi în acel loc?
Salut baieti, Am un laptop Samsung generație mai veche de I5 cam din 2014. Am cumpărat un Ssd nou și nu mai reușesc sa întru în BIOS. Indiferent ce tasta as apasa el se restartează. Accept orice...? (mai mult)
Bună dimineața. Am o unitate PC foarte veche. Și as vrea sa reinstalez windows- ul. Are procesor AMD Athlon xp 1900+ 1.6 ghz. Pe 32 biti. Cu memorie DDR 1 512mb. Vreau sa știu dacă se m.ai...? (mai mult)
O întrebare, când cumperi un laptop nou trebuie sa vina și cu card usb sau fără?
Dintre Du batery saver și AccuBatery ce alegeți? Eu FOLOSESC DU BATERY SAVER (PT ANDROID 4.0+) SI MERGE OK, voi?
Salut! Ce sa aleg intre Canon 80d si 5d markiii? Ambele au plusuri si minusuri intre ele din cate am vazut pe net si vreau sa aud si alte pareri.Multumesc!
Bună ziua! Cum pot să activez istoricul locației pe Google Maps?
Salut, am primit un mesaj care a intrat automat la spam de la un nr ca un colet este in așteptare si era atașat un link, în condițiile in care eu nu am de primit niciun colet, stiu ca este o înșelătorie,...? (mai mult)
E adevărat că dacă ai un laptop cu ecran DEFECT SI UN TV/MONITOR POTI CONECTA PRIN CABLU HDMI?
Daca faci un PC/telefon din PIESE TE VA COSTA DUBLU decât dacă CUMPERI UNUL NOU? PS:INTREBARE ORIENTATIVA PT UN COLEG, zi buna și Hristos a înviat!
Am o problema cu google, de cate ori caut ceva imi deschide asta - https://gosearches.gg/result.php? si arata ciudat, cum fac? ..Am reinstalat chrome ul si degeaba Specific ca vreau chrome nu altceva
Buna, oare pot recupera contul de Facebook daca nu mai știu nimic?
Salut, îmi poate spune cineva cum anulez un formular anpc?
Buna seara. Am o imprimanta Canon g 2415 care a inceput sa scoata doar verde ( paginile alb - negru mi le imprima verzi ). Care ar fi cauza?
Se poate vedea in contul de Instagram ce profile am vizionat dacă nu îmi apare la căutări?
Buna! Cand fac fotografii cu telefonul le salvez pe card (mereu). Ieri am descoperit ca am cardul gol. Fotografiile s- au salvat totusi in memoria interna. Dar problema e ca "nu vad" cardul nici pe telefon,...? (mai mult)
Salutare. De ce nu mă pot conecta cu contul Google, pe YouTube revanced?
Bună. Am o pereche de căști MPOW H19 care de curând a început sa se activeze /dezactiveze singura, iar butonul de volum nu mai funcționează. Ma poate ajuta cineva?
Hei! Setarile de Instagram, de la confidentialitate, etc. trebuie de fiecare data cand iti schimbi telefonul sau instalezi din nou aplicatia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!