anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A aparut versiunea fizica a San Andreas-ului (pe CD) pe PS3 si ma gandesc s-o cer de paste. Tatal meu si eu suntem inraiti de NFS, GTA, FIFA, Mafia; Open world-uri in general. Ma rog, daca aveti remasterul de PS3, as dori sa stiu daca ati intampinat bug-uri, gen: Save-uri corupte, dar in special... Cumva melodiile de la radio se taie din senin, sau se repeta? Am auzit ca bug-ul asta este intalnit din timp in timp pe XB360. Chestia e ca nu sunt doar fan al jocului, dar si al muzicii, vreau sa stiu daca au rezolvat bug-ul asta pe ps3, daca aveti versiune, va rog sa imi spuneti toate matrafalsuciurile pe care le-ati observat, vreau sa stiu daca imi recomandati versiunea. Stiu ca e remasterul ala de telefon cu radioul dat dracu', scoase nu stiu cate melodii, am jucat versiunea de Android, unde aveam numai reclame pe Radio X (Aparent un glitch), nici o alta problema in afara de asta. Doar sa spuneti daca ati avut o zi superba cu jocul, chiar vreau sa-l cumpar, e jocul copilariei mele. Multumesc pentru raspunsuri dragilor!

1 răspuns:
| GamerulcuProbleme a răspuns:

Jocule ieftif il poti cumpara din moll