Din punctul meu de vedere, Pi Network este un proiect esuat care nu va avea niciodata succes, decat pentru fondatori. (care primesc deja bani pentru reclamele pe care le vedeti voi in aplicatie)
O explicatie mai detaliata poate fi gasita aici: https://research.aimultiple.com/pi-network/
PS. "Moneda" Pi NU valoreaza nimic si nici nu o sa valoreze vreodata.
Cu așa ceva nu faci bani. Dacă se puteau face bani, nu era atât de ușor de "minat" această cripto monedă. Bine, e mult spus cripto modenă, ea mai mult se vrea a fi așa ceva.
Nu, deoarece proiectul este distrus de MIILE de plozi și copii de 7-9 ani care fac reclama pe tiktok și care tot ce fac este doar sa mineze, fără a putea pune un buletin (deoarece nu au) la KYC pentru a și revendica respectivii viitori bani.
Din această cauză, foarte multe monede care nu vor putea fi revendicate vor duce la o destabilizare a monedei PI dar și va încetini mult procesul de a intra pe piață.
În acest mod, aș zice că mai durează de la 5 până la 10 ani sau mai mult până poți scoate un dolar din PI. Asta dacă nu face Musk reclamă pe Twitter cum face la DogeCoin sau alte produse.
Buna vreau sa te anunț că eu cumpăr aceasta monedă daca ai verificata indemnitatea și ai o sumă considerabilă facem schimb?
Am eu monede de vinzare