Primesti banii, nu e o problema asta. Trebuie doar sa ajungi la o limita de 70 euro, si ei ti-i trimit prin metoda de plata selctata. Problema e sa ii si faci Chiar iti trebuie trafic pe blogul respectiv. Eu am facut un studiu, din care rezultase ca la aproximativ 250 de vizitatori unici, reusesti sa castigi pe undeva pe la 0.5 euro. Asa ca, daca ai un blog se merita cu adevarat doar daca ai un trafic undeva pe la 2000 de vizitatori unici pe zi. Pentru un blog mai mic din punct de vedere al vizitatorilor, ar fi ok sa il lasi fara adsense... pentru ca in felul asta poti atrage mai mult trafic.
Da, dar iti trebuie si blog real, cu domeniu propriu. Nu merge pe blogspot sau wordpress.
Pe blogspot merge chiar foarte bine. Pe wordpress intr-adevar nu merge, ca au ei politicile mai stricte.
Greseala mea... ce-i drept am incercat doar pentru wordpress si am crezut ca e o regula generala.
Oameni buni, eu ma chinui de 2 luni cu chestia cu adsense, dar am observat ca trebuie sa si platesti ca sa iti dea reclamele ...Nu se poate altfel decat cu plata?