| xt9000 a întrebat:

Acer e o firma buna de leptopuri.de ce sunt asa ieftine desi au o configuratie buna?

Răspuns Câştigător
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Pentru ca sunt facute in china cu piese chinezesti! Si chiar daca au o configuratie buna asta nu inseamna ca sunt stabile, dupa parerea mea Acer sunt jafuri ( cum e dacia la noi)

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Toate chinezariile sunt ieftine( cel putin in Ro)!

| 0000anonim0000 a răspuns:

Am monitor Acer de 22" de ~ 3 ani, merge impecabil, fara pixeli morti, fara nimic. Sa zicem ca ar fi o alternativa ieftina pentru. unele produse mai scumpe de pe piata. Laptop-uri ACER sincer am vazut o gramada, si majoritatea m-au impresionat, avand in vedere ca am umblat pe cateva. Pot spune ca sunt destul de trustworthy, si merg binisor pentru. pretul pe care il au, si sunt destul de stabile.

Off - topic: Ce naiba aveti cu dacia ma? Nu fac reclama dar totusi! Voi pe ce ati invatat sa mergeti? pe mercedes/bmw? In Germania isi vand toti bmw-urile si mercedesurile si toate masinile lor vechi (vw / opel din anii `90) ca sa-si ia Logan. Comparativ cu alte marci, intr-adevar Dacia nu e printre primele locuri, dar ca raport pret/calitate. e printre cele mai bunehappy. Personal nici mie nu imi place loganul, dar solenza...e masina mea de suflethappy. Mi se pare o tampenie sa ziceti ca dacia e o porcarie de masina (sau jaf). Bine ca voi va luati mercedesuri, bmw-uri etc. de mii de euro si nu aveti bani de benzina / motorina laughing hahaha, si va consuma cazanul 10% in oras.

| stfnn a răspuns:

Nu mai mancati rahat.

| bogdanworld a răspuns:

Nu este, de aia sunt ieftine. e ca si cum ai intreba: dacia este o masina buna in comparatie cu mercedes? laughing

| despa7 a răspuns:

Da este o firma destul de buna dar ca si calitatea monitorului e slaba! Din acesta cauza este putin mai eftin decat restul!

Întrebări similare