| iuliancico a întrebat:

Achizitionare laptop bun-buget 1000lei! Rog un sfat de la cunoscatori. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Tlbi a răspuns:

Depinde cum vrei sa fie, nou sau second-hand. Daca vrei unul nou cu 1000 de lei nu o sa poti lua decat un mini laptop, cele normale(15") sar usor de 1500 de lei...iti recomand HP, sunt cele mai bune si o sa te tina mult(am si eu unul). Daca mai ai un pc acasa si leptopul vrei sa il iei doar "pe teren", nu o sa ai nevoie de un hard mare, 250gb e suficient. Poti sa iei si de pe net, sunt firme de incredere, eu am luat si nu a fost nici- problema, plus ca pe net poti sa te uiti la mai multe "magazine" din toata tara si poti alege unul ieftin, oricum daca mai pui vreo 500 de lei o sa iei ceva muult mai bun, nu e bine sa te grabesti, doar daca chiar ai nevoie acum... ce zici de asta: http://diablos.bizoo.ro/......econd-hand nu e HP, dar are memoria destul de buna in raport cu pretul.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La bugetul tau il iei la mana a doua. Ceva bun de la 2100 lei in sus.

| mihaibrasov a răspuns:

La 1000 de lei iti iei un Acer bunicel, dar sa nu te mire cand n-o sa iti mai mearga display-ul sau se termina bateria subit. Daca tot iei un laptop baga macar 1500 de lei pe un Toshiba cat de cat de calitate.

| CataC a răspuns:

Salut
Ti-as recomanda sa mai economisesti niste bani, mai bine iei ceva bun si nu ai probleme dupa decat sa economisesti niste bani initial si sa te tina maxim doi ani.
Daca esti salariat sunt oferte in rate faa dobanda pe 6-20 luni, nu ar trebui sa fie o problema achizitionarea unui sistem serios.
Sfatul meu e sa eviti Acer si procesoarele AMD.
Bafta

| Tlbi a răspuns:

De ce sa evite Acer? sunt printre cei mai buni producatori de laptopuri...