anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acu vreo 2 ani am comandat niste casti cu microfon! Cand au venit i-am dat banii si am luat cutia in casa! Cand am deschis-o plasticul acela in care era bagat microfonul era cazut! Deoarece eram lenes nu l-am lipit! Au mai venit cineva pe la mine,un var, un prieten etc si dupa 2 saptamani am gasit microfonul rupt! Adica erau firele alea ruperte de microfon! Acum cand intru pe Emag vad ca mai am garantia la el! Deci intrebarea e : Pot rezolva cu garantia? Mentionez ca inca am microfonul ala rupt...

9 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Orice activitate a cumparatorului, de natura sa lezeze dispozitivul (il scapi din mana, il desfaci, te asezi pe el, il strici, il pierzi) nu intra in garantie. Intrucat e culpa ta sau a altuia, pentru care producatorul nu raspunde.
In garantie intra doar defectele din fabrica hardware si software.

| RaduTN a răspuns:

Nu, nu mai ai ce face deoarece consumatorul la deteriorat si ti-ai pierdut garantia. Puteai sa profiti de garantie cand ai gasit microfonul cazut in cutie.

Sper ca te-am ajutat.
O zi minunata in continuare iti doresc.

| d3javw a răspuns:

Ba eu la fel am rupt castile ca prostu dupa 3 zile le luaseram de la eMAG si m-am dus la sediu la ei si mi-au dat altele noi in loc.

| dannyel86 a răspuns (pentru d3javw):

Cum i-ai pacalit? happy

| d3javw a răspuns (pentru dannyel86):

Nu i-am pacalit m-am dus la ei la sediu si l-am intrebat pe un baiat daca le mai pot inlocui omul era de treaba si mi lea inlocuit acum nu stiu daca toti ar face la fel.

| NaneSchizophrenia a răspuns:

Acum nu mai ai ce, eventual atunci dar ehh lenea laughing
Bafta!

| AlexandraAlexosu a răspuns:

Sigur ca poti

| suntserios a răspuns (pentru AlexandraAlexosu):

De ce esti asa de sigur(a)? de cand acopera garantia produse distruse de utilizator?

| AlexandraAlexosu a răspuns (pentru suntserios):

Pentru ca asa am patit si eu