Bună. Am avut aceiaşi problemă cu tine şi am rezolvat-o.
Încearcă link-ul ăsta :
http://static.imvu.com/imvufiles/installers/InstallIMVU_403.38_full.exe
Baftă. :)
Stai sa inteleg...deci,ii downloadat, incerci sa il instalezi. ok, ce sistem de operare folosesti? daca ii xp, si iti da mesajul in genu "Error launching installer" atunci dai click dreapta pe fisierul InstalMVU_431. 0_st (asa ii la mine), Properties, Compatibility, bifeaza casuta de la Run this program in compatibility for mode:Windows 98 (asa am folosit eu)dai Apply, OK si incerci din nou.
Dar, daca ii treaba cu Download Failed (daca te referi la treaba ca el isi ia ce ii trebuie lui de pe net, atunci fa in asa fel incat sa iti dezactivezi Firewall'u sau antivirusul atata timp cat iti instalezi tu programu. dupa aia pui totul inapoi cum era. sper sa mearga
Tu crezi ca mi-a mers?
Buna.Am si eu aceias problema l-am descarcat de foarte multe ori si tot acelasi rezultat, apoi am cautat si am luat link-ul pe care la scris Necrophobic l-am instalat si dupa ce am scris e-mail si parola mi-a dat eroare iar acum nu mai merge deloc. Ma puteti ajuta si pe mine va rog?
Deci daca ai scris numele si parola corecte si nu a mers insemna ca, contul tau e sters.
Pai ai putea face asa : il stergi de peste tot il instalezi iar dar daca face la fel nu il mai instala ca o sa te alegi cu o gramada de virusi crede-ma
Raducu... dar daca nu am xp? ce fac? de exemplu, eu am vistax(
MA AJUTA Cineva Si Pe Mineeee?Pleaseeeeee
Ne zice la toti asa ca nu avem memorie
Pe mine nici asta nu ma ajuta tot Download failed! imi scrie off va rog ajutati`ma