| StefNN a întrebat:

Acum cateva zile mi-am luat Logitech G230 din media galaxy la oferta cu 160 lei. Niste casto foarte bune si de calitate dar mica problema este la microfon. Eram cu niste prieteni pe skype si imi ziceau ca am un mic sâsâit persistent pe fundal. Am citit putin pe net si se pare ca e de la placa de sunet, am una realtek destul de vechiuța. Credeti ca s-ar rezolva daca mi-as lua o placa de sunet Usb? Daca da, as vrea niste sugestii de placi de sunet care isi merita banii va rog.
Multumesc anticipat big grin

2 răspunsuri:
| wannabe a răspuns:

Fă un update la placa de sunet. Caută pe internet cum să faci lucrul acesta. Probabil nu a fost niciodată adusă la zi, și este înveghit. Ajustează și sonorul și fă mai multe teste. Ai grijă să nu ții în porturi usb apropiate și căștile și mouse-ul, va crea un bâzâit continuu datorita interferenței.

| danny1996 a răspuns:

Eu zic ca ai microfone boost prea mare... incearca sa micsorezi boost-ul din driverul audio / eu folosesec realtek hd... asa ai putea sa scapi de acel sasait de care vorbesti si eu am patit asta si nu e de la placa de sunet si ma aud bine pe casti de 30 de lei.