| CastorR a întrebat:

Acum ceva timp mi-am dezinstalat Messengerul cu gandul sa il reinstalez deoarece nu avea bara de sus (cea in care sunt "Minimize" (linia),"Restore Down" (cele 2 ferestrute) si "Close" (X ul), dar cand il instalez.imi ajunge pe la 3 sferturi si apoi imi da o eroare. ( O eroare a intervenit la instalare.sau ceva de genul ) Si im iarata 2 posibilitati... Retry sau Close. Daca apas pe retry se intampla la fel si daca apas pe close imi inchide instalarea... Ce sa fac ca sa mearga?
Funda

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

NU stiu ce sa-ti mai zic! Vezi si in Task Manager daca nu este deschis vreun proces de la yahoo Messenger -> Inchide-l.

12 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Nu ai dezinstalat programul cum trebuie!
Acum Curata registry cu CCleaner. (daca ai TuneUp Utilities sau Advanced System Care este si mai bine)
http://www.piriform.com/CCLEANER
Descarca ce mai noua versiune Adobe Flash Player
http://get.adobe.com/flashplayer/
Descarca ce mai noua versiune Java
http://www.java.com/en/download/index.jsp
Da un restart la pc ->>>Descarca si Instaleaza din nou YM
Bafta!

| CastorR explică (pentru neluL):

Le am pe ambele versiuni noi si l-am dezinstalat cum trebuie. Imi apare o eroare de network straight face.

| neluL a răspuns (pentru CastorR):

Scrie-mi toata eroarea care iti apare. Ai folosit Ccleaner?

Pana la urma am trecut de asta dar acum ...cand termin.imi apare "Yahoo! Messenger did not correctlly install.This may have been due the other open applications or imcolplete installs.".

Ai trecut tu dar nu ai trecut bine! Intra in Start->control Panel->programs->uninstall programs si dezinstaleaza Yahoo Messenger.

Retine -> Yahoo! Messenger nu se va instala corect dacă fostul program nu a fost complet eliminat din primul computer.Software-ul vechi si cu software-ul nou incearca sa imparta acelasi folder si de aici rezulta CONFLICTUL.Aceste conflicte vor fi suficiente pentru firewall sa blocheze programul. Si ca sa vezi ca nu l-ai dezinstalat complet intra in My computer->disc C->program files->aici cauti dosarul Yahoo messenger.(in el se afla alt dosar "Profil '') daca este aici inseamna ca mai sunt fisiere vechi ramase in paritia C pe care le stergi cu click dreapta si DELETE.
Daca ti se refuza posibilitatea de a şterge dosarul trebuie dezactivat UAC (user acount control). DEZACTIVARE UAC - (Usher Acont Control) - Intra in start –> scrie uac numai daca e in engleza windows-ul, in noua fereastra tragi de bara in jos de tot si dai OK. Da un restart si ai UAC ->dezactivat.
Sterge tot ce tine de Yahoo Messenger!

Acum dupa stergere foloseste Ccleaner pentru a curata registrii si da un restart la pc.

Acum verifica in Internet Explorer->Tools ->Internet Options->Conection (Tab) ->verifica aici sa nu fie pe Work Offline (are un X roşu pe acces glob)->LAN Settings ->Proxy server checkbox, daca e bifata, debifeaza ->Apasa Done, apoi ok

In fine descarca si instaleaza YM de pe site-ul oficial.

Am trecut de acea eroare pentru ca am inchis antivirusul.Messul nu mai este la mine in calculator...nici resturi din el.nimica! Nu am folosit in Ccleaner...acum o sa incerc.
Creka este o itnrebare tampita dar...
Toti registrii?straight face

Daca te referi la Cclener ->DA, curata toti registrii din windows. Foloseste-l cel putin o data pe saptamana dupa ce rezolvi problema asta!

Nu merge nicicum straight face.

NU stiu ce sa-ti mai zic! Vezi si in Task Manager daca nu este deschis vreun proces de la yahoo Messenger -> Inchide-l.

| crhh a răspuns:

Du-te unde ai sistemul (C), dupa aceea Program Files, dupa aceea cauti Yahoo, il selectezi si il stergi SHIFT + Delete, iar apoi ii dai un restart la pc, si il instalezi normal. Daca mai intampini probleme, raspunde aici

| CastorR explică (pentru crhh):

Aceasi problema.A network error nu mai stiu cum. straight face

| CastorR explică:

K...e vremea sa scot armele grele.Pana atunci... funda de la mine pentru ca ai avut atat rabdare si miai raspuns.Multumescbig grin

Instaleaza Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) de aici
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=3387
Da un restart si apoi instaleaza din nou YM.