Cred că hacker-ii nu pot dormi noaptea fiindcă numai la contul tău se gândesc.
Doar asta poti sa faci in cazul in care contul de Instagram a fost dezactivat:
https://www.facebook.com/help/instagram/366993040048856
Daca tot ai amintiri și poti accesa pozele, de ce nu le descarci?
Ma cam gandesc ca daca VPN-ul a venit dintr-o sursa necunoscuta tie, fix sursa sa fie cauza, deci sa fie implicat "prietenul".
In primul rand, pentru ce VPN? Esti toata ziua pe reteaua cafenelei de la parter sau... ce?
Chiar daca ma mișc repede si pot schimba parola, ei tot pot sa-mi sparga contul si e o poveste lunga pe care nu o pot scrie aici. am avut ceva probleme cu niste hackeri, atat. iar eu chiar daca ma misc repede dupa cum am zis, nu voi sta pana la nesfarsit. In iunie am stat pana la ora 4 dimineata și cand m-am trezit n-am mai avut contul dar cel care m-a ajutat cu protectia m-a ajutat si cu recuperarea contului. Am multe conversatii pe cont, story-uri și postari.
Sa-nteleg ca platforma asta este intr-atat de inapoiata incat nu poti pune pe altcineva sa-ti descarce pozele de pe profilul tau, sau?
Aparent din moment ce e sters, nu mai poti sa descarci pozele
Mna, nu-i capat de lume.
Fa-ti alt cont cu parola puternica si adresa de email noua si nu mai folosi VPN-uri daca nu ai nevoie de ele, nu degeaba exista protocolul HTTPS.
Eu inca stau pe ideea ca "prietenul" este implicat, faptul ca "acel prieten" a vorbit cu insusi "hackerul" suna mult prea dubios, tie vad ca nu... inca... si ar trebui!
De fapt, chiar e ceva putred aici daca stau sa ma gandesc avand in vedere ca mi s-a deconectat contul imediat dupa ce a intrat el. Dar eram prieteni cu totii inainte iar ei doi au ramas prieteni, s-au mai luat la cearta din cauza mea deci nu stiu exact ce se intampla