Pai dai "am uitat parola" se va deschide o pagina unde o sa te puna sa pui id si sa raspunzi la citeva intrebari(care leai pus raspunsul cind tiai facut id ex:"care e numele primului tau animal? max" asta e exemplu nu e neaparat sa fie intrebarea asta e o intrebare care iai scris raspunsul cind ai fact id)sau iti zice un id artenativ daca ai scris un alt id care il mai ai si il scrii si iti da parola prin e-mail(dar pe id artenativfunda?
Intra la www.yahoo.com si este undeva forgowt pasword sau asa ceva dai acolo si urmeaza instructiunile dar trebuie sa stii ceva engleza
Dai pe forgot your parol, iar dupa aceia trebuie sa mai intr-oduci cateva dat, iar dupa aceia se pune o noua parola aleasa de tine.
O poti afla doar daca mai stii intrebarile la care ai raspuns cand ti-ai facut ID-ul. Intra aici https://edit.europe.yahoo.com/......forgotroot
funda?
Inainte sa dai sing in e un buton jos de tot "I frogot my password" si completezi date acolo si la final iti schimbi parola cu una noua
succes
Dai click "i can't acces my account" bifezi acolo ce ti s-a intamplat cu contul. De ex: "I forgot my password". O sa iti spuna sa iti scrii id-ul si sa scrii un cod dintr-o imagine din aceea. Apoi o sa iti ceara sa scrii id-ul alternativ sau bifezi ca nu poti nici pe acela. O sa iti ceara intrebarile de securitate care le-ai selectat tu si cred ca e gata.
Sper ca am fost de ajutor.
Deci draguta mea cand faci un id trebuie sa fi foarte atenta daca ai observat cand iti faci un id iti pune doua intrebari, nu? Eee deci u trebuia sa le raspunzi cu mare atentie pentru ca in orice eventualitate parola sa faca figuri deci dai foghet passowar sau ceva de genu dai acolo foghet password dai next iti scrii idul dai codu dai next iti da sa scrii idul pe care daca ai obsv. ti-l da sal scrii cand faci un id nou...ma rog daca nai dai next iti da sa scrii datele dai next si dupa aia dai reset your password!