| DarkShina5566 a întrebat:

Acum o saptamana verisoara mea mi-a incarcat cartusul de la imprimanta. Acum insa nu pot printa nimic, foile ies albe. Credeti ca s-a uscat cartusul pentru ca sta langa calorifer?

7 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Sigur sa uscat happy, dul la cineva care se ocupa cu cartuse

suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil ca e uscat, daca e vorba de cartusul cu negru incerca sa cureti capul acestuia cu un pic de spirt

| diannna38 a răspuns:

Dap sa uscat mergi la cineva sa til schimba sau daca stii tu schimbal tu

| MitroKta a răspuns:

S-a uscat. Du-l la un magazin de calculatoare. Daca nu ti-l rezolva, uite ce poti sa faci(am incercat si eu, dar nu te sfatuiesc daca e foarte scump sa iei altul): Il pui sa stea cu capatul pe unde scoate cerneala in apa calduta, vreo 2-3 ore timp in care schimbi apa de cateva ori- sa ramana calda. Dupa care il stergi bine sa nu ramana apa pe el si il bagi inapoi in imprimanta. Vezi daca merge. Ti-am spus insa, riscurile.

| valentingb a răspuns:

Nu se usuca atat de usor cartusul, si daca se usuca, pui spirt in el si se curata. Cat anume ai printat in timpul asta? Daca ai printat mult, s-a golit. De asemenea, este posibil sa fie o problema din softul imprimantei sau al calculatorului. Ca sa vezi daca cartusul mai are tus, stere cu el pe o foaie de hartie sau baga acul de la o seringa rin gaura facuta de verisoara ta, si trage. Daca se umple seringa, inseamna ca e o problema din soft.

| Siyah a răspuns:

Nu ai spus ce imprimanta este. Se poate reseta cartusul.

| DarkShina5566 explică (pentru Siyah):

HP