| Gabry a întrebat:

Acum observ ca in tastatura mea sunt tot felul de firimituri! Si nu pot sa o curat, pentru ca sunt bagate inauntru! Cum as putea sa ajung acolo sa pot curata, sau nu se poatesad?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inclini tastatura si o lovesti usor de birou, ies firmiturile garantat. Incearca acum si imi spui cum a iesit. happy

ps: nu e o gluma, eu asa fac

11 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Desfaci tastaturabig grinia o surubelnita si dai bataietongue

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Exista in magazinele de consumabile pentru calculator si rechizite precum si in supermarketuri un spray cu aer comprimat care are un tubulet lung si subtire, facut tocmai pentru a curata tastatura. Bagi tubuletul printre taste si aerul scos cu presiune din tub scoate firmiturile.

| xibalba a răspuns:

Nu desface tastatura! Am incercat eu acum ceva timp si mare prostie am facut, caci atunci cand am insurubat`o la loc, nu mai functionau anumite taste. Tastatura are o placuta care creeaza legaturi intre tastatura si calculator, iar daca acea placuta cu circuite(le-as putea numi ) se deplaseaza 1 cm mai la stanga sau oricat de putin, adio tastatura. Cred ca exista pe la magazine aspirator pentru tastatura, daca nu... scutur`o cumva cu tastele in jos si vor iesi ele firimiturile. Bafta!

nony
| nony a răspuns:

Daca bagi aspiratorul poate ramai si fara cateva tastehee hee

| nelyjoly a răspuns:

Fierbe tastatura timp de 10 minute in apa clocotita la foc mare si ai sa scapi de firmituri, eventual si de niste bacterii.

| eu_4161 a răspuns:

Poti scoate butoanele...sepun foarte usor la loc...Serios!

| Gabry explică:

@lintu, daca iau eu surubelnita in mana raman fara un ochilaughing

| farytale23 a răspuns:

Inchizi calculatorul sau il blochezi. Apoi scoti tastele si curetzi cu un betisor de urechi ud. Dupa ce cureti cu un betisor ud stergi cu un servetel si pui tastele la loc! Atentie! Inainte sa scoti tastele fale eventual o poza sa stii cum sunt aranjate! Cu placeretonguebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cu aspiratorul le iei foarte frumos.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii dai cateva palme la fundulet si gata.numai ca trebuie sa chemi si cainele sa linga farimiturile care au cazut pe jos.baga aspiratorul, ca daca nu, cu viitorul pahar de suc varsat peste firimituri o sa iti creasca mucegaiul intre taste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai incercat?

Firmiturile ar fi trebuit sa fie deja pe birou. Iei tastatura, aproape perpendiculara pe birou, dai cu ea (usor) de birou si firmiturile ies/cad pe birou.