O lasi sa se usuce citeva zile sau incearca si desfao si sterge bine apoi las o asa sa de usuce
Ehum... Mi s-a intamplat asta acum 2-3 saptamani, nu credeti ca s-a uscat intre timp?
Din pacate, cola e lipicioasa. Cand se usuca, in momentul in care apesi o tasta, ramane apasata si scrie aceeasi litera pana la loc comanda.
Acum 2 ani, tastatura mea a baut un pahar de bere neagra. Am curatat-o, am spalat-o, am uscat-o si, pana la urma...am cumparat alta. Chiar nu merita sa-mi fac o mie de draci pentru vreo 30 de lei.
Si-au revenit pentru ca sucul sau ce ai scapat, s-a dus. Mai bine scoti frumos tastatura.scoti si butoanele, o cureti bine, o lasi sa se ususce si o sa-si revina, dar nu o folosi cu suc in ea, e posibil sa nu mai mearga deloc dupa. spor la curatat
Da. dar depinde ce ai varsat.cola cand se usuca se lipiceste.si nu mai poti face mare lucru.banuiesc ca tastele se ridica greu dupa ce le apesi.. mi s-a intamplat la tastatura mea preferata si am fost cu ea peste tot si a zis ca la cola nu are ce sa-i faca.are niste folii inauntru si in ele niste fire de argint.nu ai ce sa le faci la alea. e clar. daca ai scapat in tastatura si nu mai merg unele taste e clar ca nu poti face nimic.(a ajuns la firicele)
Ia una noua, nu e asa scumpa, si next time nu mai varsa lichide pe componentele pc.
La cate probleme am cu tastatura, mi-as fi luat demult una Problema e ca am laptop si o sa fie cam... incomod
Din pacate daca e vorba de un laptop cred ca va trebui sa-l arunci la gunoi. Te costa mai mult sa-ti gasesti pe undeva o tastatura compatibila decat sa-ti cumperi un laptop nou. Imi pare rau, stiu cum e!