Pfffffff vai de tine in locul tau numai spuneam ca il trageam din priza mai bine spuneam ca se lua lumina si nu ma mai faceam de tot...
si nu ai de ales decat sa te duci cu el la service pentru ca ori s-a dus hardu ori placa de baza asa ca
Hei,nu cred ca ai dreptul sa jignesti prin raspuns.Am pus o intrebare civilizata, ma astept la un raspuns pe masura.Mersi pentru efort, mai lucreaza la bunul simt.
Nu cred ca te-am jignit am spus un adv nu vad unde te-am facut p... sau altceva
Esti varza daca ai impresia ca jignirile consta numai in injuraturi.Pe langa asta, habar n-ai care mi-au fost motivele pentru care l-am scos din priza direct.Am spus ca ma grabeam, dar nu am precizat ca se blocase de cateva minute bune.
Ba tu esti varza daca u te simti ce sa-ti fac si daca faci asa cu pc-urile iti sugerez sa nu-ti mai iei vreun pc mai bine il dai unui om care stie sa umble ce putea sa fie atat de important inkat nu puteai sa mai stai 2 sec macar deai fi apasat pe butonul de la unitate si tot ar fi fost bine pc-ul se stingea singurel... nu trebuie sa stai langa el...
Sa mori tu? Io nu cred ca se stingea singuel, ca statea blocat de 10 minute si nu raspundea la nici o comanda.Iti sugerez sa iti donezi tastatura unui om care stie sa scrie, ca tu faci ravagii pe aici.