Poti sa incerci si Control Panel - System and Security - Flash Player : Delete All
Așă cum ziceam.depinde de la caz la caz.Asta e pur noroc, să știi.Nu este un diagnostic corect.
Am 2 intrebari daca se poate:
1.Cand deschid calculatorul, de fiecare data cand apare welcome nu stiu ce problema imi apare si spune:"Rezolve now"sau ''Rezolve later''.Am apasat de nu stiu cate ori pe prima si nu s-a intamplat nimic, imi tot apare acea chestie. Dupa welcome, cand se deschide, imi apare o iconita si spune ceva ca am copie de windows si nu este valida acest windows.Am Windows XP service pack 3 daca ajuta.
2.Problema s-a rezolvat dupa ce am reinstalat windowsul, dar vreau sa stiu cauza si cum s-ar fi putut rezolva in alt mod:Cautam intr-un joc(club penguin, daca e necesar)sa caut conturi nefolositoare si sa intru pe ele.Intram pe multe dintre ele. Dintr-o data, din nu stiu cati GB, am ajuns treptat la 0 bytes.Nu mai puteam instala absolut nimic! Cred ca era un virus dar nu stiu de unde.Am sters foldere dar nu rezolva cu ceva.Si ar mai fi destul de ciudat ca imi apareau foldere cu icoane de la mess, de la skype etc., eu neintrand pe ele de ceva vreme.Degeaba le stergeam ca reapareau dupa un moment.
Nu ma supar daca nu poti raspunde la toate.Si totusi iti voi multumi daca incerci sa ma ajuti.
Daca aici s-a deschis asa zisul "chat" poate ma ajuti si pe mine. Cand aprind pc-ul sau intru in jocuri imi apare "USE 1440*900@60HZ FOR BEST RESULT" ...chestia e ca eu am facute aceste setari exact cum mi se recomanda dar tot nu scap de acest mesaj, aveti idee cum reusesc sa scap de el?
Ce optiune sa folosesc in mediul virtual pentru a testa virusi? Nat sau Bridge?
Salut.Te rog spune-mi care este mai bun pentru a testa programe malware, virus etc?
Care tip este mai bun pentru a nu-mi infecta si host-ul.
NAT sau Bridge?
Salut am o problema cu leptopul, pe ecran se vede ff inchis si de abia ca inteleg ceva trebuie sa ma uit de aproape ca sa vad ceva, doar daca misc ecranul un pic catre mine se vede dar trebuie aproape sa inchid leptopul ca sa se vada perfect, deci merg toate la el sunetul internetul tot, numai ca mi se vede ff inchis pe ecran, ce pot sa fac?
El are iluminarea oprita de tot, lucru pe care sistemul de operare nu-l poate face. OS-ul doar scade intensitatea pana la un nivel sau taie semnalul. Daca vede desktop-ul folosind iluminare exterioare, inseamna ca lampa ce ilumina panel-ul s-a dus. Sau alimentarea acesteia. I-a crapat ori neonul ori invertorul. Du-te cu el la service!
Http://www.manualowl.com/m/Asus/V6-P8H61ELX/Manual/264871 Merge sa am 8 GB RAM? Si daca merge ce ram imi recomanzi sa iau?
Merge sa ai si 16gb de ram, acum depinde de ce procesor ai pe el.
Si iti recomand acest kit dual channel : http://www.pcgarage.ro/......annel-kit/ :)
Hai mai Alexandra.Sa sun cu tarif normal la un copil lipsit de experienta. Hai sa nu ne ascundem dupa deget, in magaria asta cu telefoanele, altul e interesul.
Am o problemă cu laptopu meu HP Pavilion G6, de o perioadă nu îmi mai funcţionează 5 butoane U.I.O.P şi SHIFT, şi mai am un alt laptop BENQ şi tot problema asta o am la el, nu este tastatura stricată! poate o fi din hardware, l-am reformatat şi tot nu merge, sau moate o fi din bios.
Salut, Cristi. Opreste laptop-ul de tot, si scoate-i bateria. Tine apasat butonul de power timp de 30 secunde, apoi reconecteaza-i bateria, la fel si incarcatorul. Acum cand aprinzi laptop-ul apasa in continuare esc, pana iti va aparea un meniu de startup, si selectezi f10 in meniul bios. Acum apasa f5 pentru a incarca setarile default ( asta poate sa fie si f9 dar iti va scrie in meniu ). Acum, da-i un f10 pentru a-ti salva setarile ( save and exit ). Daca sagetelele de pe tastatura nu iti merge nici in bios, este cel mai probabil o problema de hardware. Bft!
Heii salut
Ma ajuti si pe mine cu o problema
La calculator am placa video incorporata una invidea are vreo 250mb si vreau sa o inlocuiesc cu una Asus de 2g am conectat monitorul prin placa noua functioneaza dar mi-a citeste tot pe cea veche invidia de ce?
ce trebuie sa i fac nu mai am sidiu de la asta de 2g si daca i instalez drivarele cum o anulez pe cea veche ca sa mearga cea noua?
Salut Jipa95! Am vazut ca te pricepi la calculatoare si as avea cateva intrebari pentru tine, contacteaza-ma te rog la ID messenger : ksonik77@yahoo.com