Daca merge greu si dupa ce curati ventilatorul cumpara alt ventilatpr pana cumperi un alt ventilator poti sa dai jos carcasa si sa racesti piesele cu un ventilator tine syb control temperatura pieselor vezi ca sunt programe pe google care iti arata temperatura pieselor
Deschide unitatea si curata-o inauntru si gata si ai grija ca daca o sa meaga tot incet computerul s-ar putea inchide singur(eu asa am rezolvat)
bafta
Care ventilator? Sunt mai multe (în sursă, pe procesor, probabil și pe northbridge-ul plăcii de bază, pe placa video, ș. a.).
Unele din ele își reglează turația în funcție de căldura degajată de componta care o răcește.
Dacă n-ai probleme cu supra-încălzirea (PC-ul merge greu, se oprește din senin), atunci nu-ți face griji.
Nu inteleg de ce toata lumea se arunca la explicatii exorbitante.Trebuie pur si simplu sa cureti bine cooler-ul ca s-ar putea sa fie plin de praf.Sau in cel mai rau caz, cooler-ul nu mai face fata.Adica e invechit.Si mie mi s-a intamplat dar eu am reusit sa rezolv foarte simplu prin prima metoda. O zi buna! www.beosblog.info