Pai nu mai ce face
Trebuie sati iti iei o cartela noua cu un numar nou sau poti sa dai telefonul la reparat acolo unde vezi un magazin de telefoane sau un chiosc zi la aia care cumpara sa ati repare si gata
Funda?
Mergi la un centru al companiei de la care este cartela sau telefoneaza de pe alt telefon la serviciul clienti, acolo te vor ajuta, o prietena de-a mea a patit la fel si s-a rezolvat!
Pentru inceput nu mai te isteriza asa! ca ma sperii! si nup nu mai ai ce face! ''totul e pierdut''
Teoretic stiu ca nu mai ai ce sa-i faci.
Dar ai putea sa merge la un magazin orange/cosmote/vodafone, whatever si sa intrebi acolo... ei sunt cei care te pot ajuta daca e
! Si eu mi-am blocat cartela...am mers la vodafone si miau deblocat-o. te ajuta aia de pe acolo si iti zic ei ce sa faci :X
Sper ca te-am ajutat!
Da poti face ceva suni la reprezentanti retelei si le dai numarul iar eu iti vor spune puk, ar mai fii o solutie daca mai ai cartonul din care ai desfacut cartela razuieste unde scrie puk si introdu in telefon codul
Te duci la un magazin care apartine firmei de unde ai tu cartela, iti mai trebuie si "cardul" ala pe care aveai cartela sim cand ai luat-o sau ceva sa demonstrezi ca iti apartine cartela, si ti-o schimba. Te costa intre 30-50 lei.