| Rapperiţa a întrebat:

Ajutooor! Am introdus codul pin gresit de 3 ori.SI CODUL PUK gresit de 10 ORI! De fapt am crezut ca e cartela mamei dar era a mea pusa.Am blocat cartela. Ce sa fac? Mai pot sa fac ceva sau e totul pierdut? Mentionez ca nici nu stiu codurile la cartela mea.Va rog raspunsuri
Multumesc anticipat:*:*

Răspuns Câştigător
| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Pai nu mai ce face sadsadsad
Trebuie sati iti iei o cartela noua cu un numar nou sau poti sa dai telefonul la reparat acolo unde vezi un magazin de telefoane sau un chiosc zi la aia care cumpara sa ati repare si gata
Fundahee hee?

13 răspunsuri:
| medgirl a răspuns:

Mergi la un centru al companiei de la care este cartela sau telefoneaza de pe alt telefon la serviciul clienti, acolo te vor ajuta, o prietena de-a mea a patit la fel si s-a rezolvat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti, sa-l aruncihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă n-ai blocat-o, deşi cred că da, poţi apela după alt telefon la *100#, dacă eşti pe Vodafone, dai contul meu, şi vezi pe acolo, codul PUK, şi îl schimbi.

| 123456 a răspuns:

Pai daca ai gresit si pukul nu mai poti face nimic straight face

| vlad423 a răspuns:

Pentru inceput nu mai te isteriza asa!rolling on the floor ca ma sperii! si nup nu mai ai ce face! ''totul e pierdut''

| RGK a răspuns:

Teoretic stiu ca nu mai ai ce sa-i faci.
Dar ai putea sa merge la un magazin orange/cosmote/vodafone, whatever si sa intrebi acolo... ei sunt cei care te pot ajuta daca e happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa o arunci linistita... app sa se odihneasca in pace.la ghena de gunoi.

| Lαααα a răspuns:

! Si eu mi-am blocat cartela...am mers la vodafone si miau deblocat-o. te ajuta aia de pe acolo si iti zic ei ce sa faci :X
Sper ca te-am ajutat!

| andreeada a răspuns:

Da poti face ceva suni la reprezentanti retelei si le dai numarul iar eu iti vor spune puk, ar mai fii o solutie daca mai ai cartonul din care ai desfacut cartela razuieste unde scrie puk si introdu in telefon codul

| Kabraxas a răspuns:

Eu zic sa-ti cumperi alta.

| florin752010 a răspuns:

Vezi ca ai si codul BPUK.

| KillAWolf a răspuns:

De zece ori PUKlaughing Trebuia sa te opresti mai.

| LucianGabriel a răspuns:

Te duci la un magazin care apartine firmei de unde ai tu cartela, iti mai trebuie si "cardul" ala pe care aveai cartela sim cand ai luat-o sau ceva sa demonstrezi ca iti apartine cartela, si ti-o schimba. Te costa intre 30-50 lei.