Merge aplicatia sa citeasca datele, deoarece ele inca ocupa spatiu in telefon, dar nu le vad?
S-ar putea, incearca, eu am folosit-o doar pentru a recupera din pc
Iti multumesc, m-ai salvat! Daca nu era aplicatia, ma bateam singur. Dar mai pot actualiza google play?
Da, nu are legatura, ti s-au recuperat?
Pozele da, aplicatiile nu
Din cate vad eu aici prin dezinstalarea actualizarilor din Google Play tu ai dat un fel de reformatare fortata! In acest caz trebuie fie sa actualizezi la loc aplicatia/serviciul respectiv pentru ca totul sa revina la normal fie iti faci totul la loc precum un telefon nou (conturi gmail google play etc) sau contactezi compania de unde l-ai cumparat! In cazul in care mai e in garantie poate ai sanse! Dar daca toate datele le-ai sters prin aceasta reformatare fortata dezinstaland google play, totul inclusiv fisiere, date, aplicatii, poze sunt irecuperabile! Din nefericire s-ar putea sa iti trebuiasca alt telefon daca nu actualizezi la loc google play in cel putin 2-3 zile! Poti opta pentru galaxy j3 2016 2017 galaxy s8+ iphone x etc! Bafta! Pentru un pret acceptabil iti recomand un galaxy a10 sau a5 2017.
De ce in 2-3 zile? Apropo, cand dau la google play sa se actualizeze spune ca se actualizeaza, dar nu arata nimic. In plus. datele sunt in telefon. Memoria este ocupata, dar nu pot vedea datele...
Salveaza daca nu pozele din ele ce poti si asa si dai o resetare si refa-l de la capat, eu de obicei nu fac update la nici o aplicatie, doar daca chiar o folosesc mult si asa