| BlueByMe a întrebat:

AJUTOR!
care dintre voi aveti sony ericson vivaz? de cat timp il aveti si cum va merge? va place cum lucreaza?
ca eu as vrea sa-mi cumpar un sony ericson vivaz dar am intrat pe magazinul vodafone si la comentarii erau vreo 2 persoane care au zis ca dupa 2-3 saptamani il duci la service ca nu mai mergecryingeste adevarat?straight face

Răspuns Câştigător
| adriangabor92 a răspuns:

Cred ca pe cit de bine arata pe atit e si de bun si are destule functii utile cit si o baterie tare. Imi place, e finut cun un ecran destul de generos.Pe scurt e misto! Apropo de pret calitate cred ca e mai mult de cit ok!

4 răspunsuri:
| Anonimusss a răspuns:

Este adevarat! Asa se intampla cu telefoanele Sony Ericssonsad si eu am fost incapatanatalaughing cand parintii au spus ca nu e marca buna...si mi-am luat un telefon Sony Ericssonstraight face si dupa 1 luna aprox. s-a stricatwinking

| ionutz49 a răspuns:

Anonimusss scuza-ma dar minti penibil.Am avut diferite marci de telefoane, dar in general m-am invartit dupa Nokia si Sony Ericsson.Acum am SE x10.(Niciodata nu am avut probleme nici cu SE si nici cu NOKIA.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este bun fratilor! camera video si foto sunt nemaipomenite face niste poze de nota 16 dar el ca telefon este fff finut si la mine a tinut 3 saptamana si s-a stricat si acum nu gaseste piese sa mi-l repare! sad nu recomand mai bine un Sony c905winking

| FLORINET a răspuns:

Salutare! am aceste telefon de 1 luna de zile.singurul minus major este ca nu are blitz xenon in reste e un telefon perfect are o marime ideala un ecran nici prea mare nici prea mic de 3. 2 inch filmeaza impecabil clar la 720p si multe altele