Cred ca pe uni ii mananca invidia, si de aia lasa comentarii de genu asta.
Sora-mea are un vivaz de circa 2 luni, si nu a avut nici o problema cu el.Are foarte multe plusuri, cum ar fi : camera care filmeaza hd, iesire tv, jack de 3, 5 si mai multe.Eu ti-l recomand cu incredere si iti spun ca nu o sa ai probleme cu el.Bafta
Nu ai pentru ce george, dar ti-am zis asta e adevarul.Si eu tot Sony Ericsson am(xperia x10). Si merge super si al meu.Bine dar e mai scump al meu. Tu i-ati vivaz ca nu o sa regreti, dar vezi ca sunt 2 modele: unu cu camera de 5mpx dar are tastatura qwerty si celalalt(ce-l pe care il are soru-mea)are camera de 8mpx dar nu are qwerty.Sunt c-am la acelasi pret.Intra pe www.telefonultau.eu si vezi ca sunt niste tutoriale si comentari despre ele.Bafta
Nu inteleg sakura intrebarea era pentru Sony erycson vivaz nu Sony Ericsson oarecare, sa stii ca modeluri-le difera intre ele
Eu am Sony ericcson si merge de minune, mai alex ca mi-am loat o memory card de 2 GB
Chiar nu stiu c am raspuns :-|
cred ca raspunsul meu l-am scris la tine din greseala, dar cred ca vroiam sa il scriu la altcineva o zi NU pentru mine