| BlueByMe a întrebat:

AJUTOR!

care dintre voi aveti sony ericson vivaz? de cat timp il aveti si cum va merge? va place cum lucreaza?

ca eu as vrea sa-mi cumpar un sony ericson vivaz dar am intrat pe magazinul vodafone si la comentarii erau vreo 2 persoane care au zis ca dupa 2-3 saptamani il duci la service ca nu mai mergecryingeste adevarat?straight face

Răspuns Câştigător
| ionutz49 a răspuns:

Cred ca pe uni ii mananca invidia, si de aia lasa comentarii de genu asta.
Sora-mea are un vivaz de circa 2 luni, si nu a avut nici o problema cu el.Are foarte multe plusuri, cum ar fi : camera care filmeaza hd, iesire tv, jack de 3, 5 si mai multe.Eu ti-l recomand cu incredere si iti spun ca nu o sa ai probleme cu el.Bafta

5 răspunsuri:
| ionutz49 a răspuns:

Nu ai pentru ce george, dar ti-am zis asta e adevarul.Si eu tot Sony Ericsson am(xperia x10). Si merge super si al meu.Bine dar e mai scump al meu. Tu i-ati vivaz ca nu o sa regreti, dar vezi ca sunt 2 modele: unu cu camera de 5mpx dar are tastatura qwerty si celalalt(ce-l pe care il are soru-mea)are camera de 8mpx dar nu are qwerty.Sunt c-am la acelasi pret.Intra pe www.telefonultau.eu si vezi ca sunt niste tutoriale si comentari despre ele.Bafta

| maniac a răspuns:

Nu inteleg sakuralaughing intrebarea era pentru Sony erycson vivaz nu Sony Ericsson oarecare, sa stii ca modeluri-le difera intre ele

| BlueByMe explică:

Ms ionut49, chiar mai ajutathappy

| Sakura_4185 a răspuns:

Eu am Sony ericcson si merge de minunewinking, mai alex ca mi-am loat o memory card de 2 GBwinking

| Sakura_4185 a răspuns:

Chiar nu stiu c am raspuns :-|
cred ca raspunsul meu l-am scris la tine din greseala, dar cred ca vroiam sa il scriu la altcineva laughing o zi NU pentru mine