| anonimasauanonimul a întrebat:

Ajutor!
Mi s-a dezactivat o pagină pentru fani pe motiv că fur identitatea altei persoane. Țin să menționez că aveam profil de afaceri și scria clar "pagină pentru fani". Ce pot să fac?crying

4 răspunsuri:
| BlackPixel a răspuns:

Salutare!
Avem cateva intrebari pentru a putea oferi ajutor:
- Pe ce platforma era creata pagina de fani (ex. Facebook, Twitter, etc.)?
- Cum se numea pagina?
- Mai ai inca link-ul paginnii?
- Cati membrii avea pagina?
- Era activa sau nu?
- Ce identitate a fost presupus ca ai furat?

| anonimasauanonimul explică (pentru BlackPixel):

Era creată pe Instagram sub numele de "babyboyabi". Pagina avea un singur membru, era activa in fiecare zi, si s-a presupus ca fur identitatea lui Abi Talentlaughing
Nu cred ca mai am link-ul paginii...

| BlackPixel a răspuns (pentru anonimasauanonimul):

Salut!
Am identificat o pagina Instagram sub numele "_babyboyabi_"
Link: https://www.instagram.com/_babyboyabi_/
Nu este pagina despre care vorbeai?
Prezentăm mai jos câteva indicații care să te ajute să creezi și să administrezi un cont dedicat unei celebrități, unei persoane publice, unei mărci sau unei organizații:

Declară fără echivoc în cont faptul că este vorba despre un cont de fani (care are scopul de a sprijini sau a aprecia o celebritate, o persoană publică, o marcă sau o organizație) sau un cont de comentarii (care are scopul de a oferi opinii despre o celebritate, o persoană publică, o marcă sau o organizație) și care nu este afiliat cu o persoană, o marcă sau o organizație.
Nu pretinde că reprezinți persoana sau marca reală respectivă. Aici sunt incluse:
cazuri în care folosești un limbaj sau te portretizezi ca o persoană, o marcă sau o organizație;
denaturarea relației tale cu persoana, marca sau organizația respectivă;
postarea fotografiilor sau a clipurilor video care încalcă drepturile altei persoane.

Pentru mai multe informatii, contacteaza-ne sau vezi "Instagram Help": https://help.instagram.com/

| anonimasauanonimul explică (pentru BlackPixel):

Mi s-a închis deja pagina, dar mulțumesc oricum!