Poti incerca sa ii bagi aspiratorul in spate, la fantele de aerisire. Posibil sa ajute, depinde in ce hal e pe dinauntru.
II trebuie un aspirator care sufla, cum sunt alea romanesti. Daca trage, nu face nimic, frectie la picior de lemn.
...sau un spray cu aer comprimat. Daca trage ca lumea si pui accesoriul ala ingust pentru bagat prin colturi/intre pernele de la canapea, posibil sa faci cit-de-cit ceva. Desigur ca nu aceeasi treaba pe care o faci cu o suflatoare, clar.
Da, buna idee cu spray-ul! Bravo! Dar costa bani.
Uite ce inseamna sa desfaci un laptop: http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c02834036.pdf
Este chiar modelul tau. Sfatul meu e sa nu te bagi. Nu-l mai folosi si du-l la un service ca risti sa arzi procesorul.
Vine ajutorul acum!
Deschide-l tu de la spate (cand este oprit) si cu o carpa uscate stergi incet ventilatorul de praf! Si apoi o sa mearga!
O sa se invarta ventilatoru? ca acum nu se misca deloc
Am patit-o si eu! Si s-a rezolvat! Doar ce eu am bagat aspiratorul in spate! Decat sa dai bani degeaba pe reparatie mai bine il repari tu!
La mine a functionat! Si nu stiu la tine daca va functiona!
Daca tot il desfaci sa fii atent intai il deconectezi de la sursa de curent. iar daca reusesti sa-l desfaci il poti curata cu o pensulica mai fina. daca vrei ceva mai amanuntit la id:evol_dyoda
Eu in acest moment in intrat pe laptopul cu problema, nu mi se incalzeste foarte tare dar ventilatorul nu se invarte deloc nici macar nu se misca. e posibil sa se fi ars?
alexandrahvf întreabă: