Stai linistit poti sa-ti faci alt cont ai fost hacuit ) nu da nici un detaliu sau act patesti mai multe apoi.E o icoana cu Facebook Bloking, nu? Numai intra in el, anunta prietenii dupa ce faci alt cont sa nu deschida nimic de la tine(contul vechi)
L-am reparat
pai nu am primit nimic cu facebook bloking doar ca m-am trezit ca contul meu numai era activ si lumea incepea sa se agite crezand ca i-am blocat.Am primit prin mail un mesaj de la facebook si eu le-am raspuns cu niste cuvinte foarte colorate.Asa ca peste o ora mi l-au dezblocat.Nu era faza de facebook ca puteam sa-mi fac altu doar ca nu intelesesem de fapt intentia lor.
Multumesc mult! ai funda
Mersi de funda, oricum sa fii atent mi-a blocat un cont si am pierdut niste poze misto.
Atenta * sunt fata
da stiu ca nu-i placut, eu nu sunt dependenta de facebook dar ieri chiar nu intelesesem ce se intampla mai ales ca cei de la facebook imi cereau datele de pe buletin, si na crezusem ca e vreo farsa
Ok scuze, in general cand raspund " nu caut persoana de sex" ) sunt site-uri aparte de fetite! Oricum sa fii atenta cand iti cer date personale.
Exact
Te rog din suflet sa imi spui cum ai reusit sa iti rezolvi problema ca si eu am aceiasi problema ca si tine si nu ii gasesc capat!
FloFlorentina întreabă: