| vanciurea a întrebat:

AJUTOR! vreau sa ascult muzica pe winamp si imi zice ca,, Bas directsounddriver.Please insatll propers drivers or selec another device in configuration". am insatlat driverul calculatorului si degeaba.

6 răspunsuri:
| ronin33dan a răspuns:

Daca ai placa de sunet separata, cauta driverul pe net dupa denumire si seerie, daca ai sunetul de pe placa baza, vezi ca nu ai instalat sunetul de pe cd-ul cu drivere de pe placa baza! Succes!

| Dannyjj a răspuns:

Trebuie sa instalezi diriverul pentru placa de sunet.

| LucianGabriel a răspuns:

Asa mai pateam cand aveam xp, era de la winamp.Reinstaleaza winamp-ul si ar trebui sa mearga, daca nu inseamna ca ai probleme cu driverele sau placa de sunet.Mai incearca un alt player sau vezi pe youtube daca ai sunet.

| LucianGabriel a răspuns:

Asa mai pateam cand aveam xp, era de la winamp.Reinstaleaza winamp-ul si ar trebui sa mearga, daca nu inseamna ca chiar ai probleme cu driverele

| cosmina05 a răspuns:

Buna.aceeasi problema am avut-o si eu acum 3 zile, dar am descarcat driverul si imi merge.depinde ce placa de sunet ai.ca poate nu ai instalat driverul potrivit pentru placa ta de sunet

| Woody_8703 a răspuns:

Problema este de la windows, or ai luat ceva virus.reinstaleaza windows-ul sau recomand asculta aici http://hi5.darkhl.com/ le poti si descarca