Telefoanele sunt destul de apropiate, doar ca cel de la Vodafone are memoria RAM mai mare (512mb-dublu fata de a4all), un lucru important, 4gb memorie ROM, fata de 512mb si nu in ultimul rand o versiune mai buna de android (4.1.1 JB) fata de 2.3.7.
Daca e sa te iei dupa marca, depinde ce preferi: fie Vodafone(Alcatel) jumatate frantuzesc, jumatate chinezesc, fie Allview, jumatate romanesc, jumatate chinezesc. E alegerea ta. Dar la performante, clar Vodafone Smart Mini e mai bun. Gata
Am auzit ca alcatelu(Vodafone) este o marca mai proasta de telefoane.Sa merg pe el?
Acuma depinde care iti place tie mai mult. Dar sincer acuma, nici Allview nu-mi insufla mai multa incredere . Cel putin Alcatel e pe piata de cativa ani buni...au capatat mai multa experienta in domeniu, au avut mai mult timp sa invete din greseli , parerea mea,... Acuma sti cum e, depinde de cum ai parte de el; unul care a avut un Alcatel poate sa-ti spuna ca a fost foarte prost, iar altul ca a fost chiar multumit de el.
Pana la urma vorbim de telefoane care costa sub 400 RON; si totusi sunt foarte bune; daca pe ele aparea un alt brand (nu dau exemple...) sa vezi atunci cum sareau preturile si vanzarile .
Bafta.
Multumesc.O sa merg pe Vodafone.
BRUNOCALU103 întreabă:
ValentinJust întreabă:
LastNight1324235436 întreabă: