Uite ce opinii au unii oameni care au folosit Allview P7 Xtreme :
Am smart-ul de ceva timp si cred ca pot spune o parere concreta cel putin despre al meu personal Posted Image Nu am nimic contra, asta o pot spune de la inceput, doar PRO!
Deci : Display-10, Camera-10, Design-10, Ram-10, Processor-10, Jocuri-11, Baterie-9, Semnal-10(3G,Wi-fi, Vodaf.)... Overall-10! Nu exagerez deloc cu aceste note si nu sunt date prin comparatii (binenteles nu-l putem compara cu One M8 deoarece vb. de o alta clasa) Nu am avut probleme de nici o natura pana acum si sper ca nu vor incepe vreodata. Nu regret nici o clipa achizitia, probabil a fost printre cele mai bune facute de mine. Repet notele sunt acordate tel. meu personal, luand in calcul clasa mid.-range si categoria de pret.
Alta opinie :
Gionee e o companie chiar ok, nu-s firma de cartier, te uiti un pic cum arata si ce specificatii au unele dintre telefoanele lor. Am tinut in mana si am butonat un pic Allview p7 Extreme si am fost placut impresionat, l-a cumparat o nepoata. Recomand sa mergeti intr-un show-room si sa-l butonati dupa care sa va dati cu parerea.
Vrei doar Allview sau te gandesti si la alte Marci? Eu ti-as recomanda mai bine gama Nokia Lumia! Crede-ma iti bate allviewul cu camera rotabila oricand.
Eu te sfatuiesc sa iti cumper P7 Xtreme, are un design care e f, f, f tare si are camera rotativa si multe alte lucruri tari.
Intra aici :
http://allview.ro/p7/
Sper ca te-am ajutat! :)
Daca nu vrei chinezarie, si daca vrei updateuri la Android poti merge pe Moto G2 sau LG G3s sau chiar Nexus 5 daca maresti putin bugetul dar Nexus 5 face praf Allview-ul
Voi care ati dat mai multe marci il derutati si mai rau.
Apai din toate raspunsurile niciunul nu a venit, cum am cerut, cu argumentari... Inca astept.
Da nu te-ai uitat pe site-ul meu care ti-l-am dat? Acolo iti da multe argumente.
Dapoi crede-ma ca stiu tot ce e de stiut despre ambele telefoane dar una e ce scrie, si alta e relaitatea, deci ii intreb pe aia care si-au cumparat fie Viper S, fie P7 Xtreme si daca au fost dezamagitit si ar fi cumparat mai degraba P7 Xtreme daca aveau Viper S sau vice-versa.
Uite ce opinii au unii oameni care au folosit Allview P7 Xtreme :
Am smart-ul de ceva timp si cred ca pot spune o parere concreta cel putin despre al meu personal Posted Image Nu am nimic contra, asta o pot spune de la inceput, doar PRO!
Deci : Display-10, Camera-10, Design-10, Ram-10, Processor-10, Jocuri-11, Baterie-9, Semnal-10(3G,Wi-fi, Vodaf.)... Overall-10! Nu exagerez deloc cu aceste note si nu sunt date prin comparatii (binenteles nu-l putem compara cu One M8 deoarece vb. de o alta clasa) Nu am avut probleme de nici o natura pana acum si sper ca nu vor incepe vreodata. Nu regret nici o clipa achizitia, probabil a fost printre cele mai bune facute de mine. Repet notele sunt acordate tel. meu personal, luand in calcul clasa mid.-range si categoria de pret.
Alta opinie :
Gionee e o companie chiar ok, nu-s firma de cartier, te uiti un pic cum arata si ce specificatii au unele dintre telefoanele lor. Am tinut in mana si am butonat un pic Allview p7 Extreme si am fost placut impresionat, l-a cumparat o nepoata. Recomand sa mergeti intr-un show-room si sa-l butonati dupa care sa va dati cu parerea.
anonim_4396 întreabă:
nicusor123 întreabă: