| Luiza_2688 a întrebat:

Am 100 de euro la dispozitie sa-mi iau un telefon.Eu as vrea sa-mi fac abonament la orange sau cosmote ca sa-mi iau un telefon mai bun(cu touchscreen sau tastatura qwerty), dar abonamentul lunar sa nu coste mai mult de 10-15 euro. Ce imi recomandati?big grin(stiu ca vreau cam multe)

Răspuns Câştigător
| filipm2001 a răspuns:

Draga Luiza,
nu iti recomand sa iti iei un telefon la abonement doar pentru ca e mai ieftin la achizitie (mai ales un abonament de 10-15 euro). Mai bine mai strangi ceva bani sau te limitezi la bugetul tau. Pana in 100 de euro gasesti o gramada de telefoane dragute si destepte.
Telefoane cu touch

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

.iti zic sincer! NU fa tampenia sa te bagi la abonament ca ajungi sa platesti dublu!
2) ...la 100 de euro iti recomand :
http://www.telportal.ro/preturi-LG_KP500%20Cookie.htm
.e bunicel pentru bugetul tau!

| valy a răspuns:

Nu are rost sa iti iei pe abonament.Eu mi-am cumparat cu 400 de lei un LG ks 365 cu tastatura querty, are touch la formarea numerelor si sunt foarte multumit de el.si pe cartela ai mult mai multe avantaje(minute o multime)si in plus cat ai atata vorbesti.in schimb daca esti pe abonament ai nelimitat.deci cost suplimentar o gramada de bani.
Faci cum creziwinking

| Alberto6H a răspuns:

Daca crezi ca esti economic si pastrezi bani pentru abonament...Atunci da eu mi-am facut abonament la Cosmote si am un Samsung GT-S 5230... Dar daca crezi ca nu poti sa rezisti tentatiei. Poti sa cauti telefoane dar sunt mai bune cele de la abonament. Acum depinde de tinewinking