| Rasta a întrebat:

Am 2 antivirusuri (avast si avg), avast era deja instalat si in 5 zile imi expira si mi-am instalat avg, si am probleme la pc cum pot sterge un antivirus? plz funda urgent

8 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Descarca uninstaller-ul de la Avast de aici:
http://www.avast.com/uninstall-utility
Clik pe ''aswclear.exe'' de la pct 1. El sterge toate resturile de la antivirus din pc-ul tau! Bafta!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai mai multe posibilitati: 1.Start/All Programs/Avast/uninstall (daca are aceasta optiune). 2.Start/Control Panel/Add or Remove Programs/Avast si dai Remove. 3. Daca nu izbutesti cu una din primele doua du-te pe site-ul oficial si descarca Avast uninstaller. Succes si numai bine!

| mgtow a răspuns:

La control panel cauti optiunea agregare si stergerea programelor apesi acolo si cauti antivirusul pe care vrei sa-l stergi.

| Baton a răspuns:

Ca ai problema cu pc-ul cand ai 2 antivirusi nu e nimic nou.asta se intampla cand 2 oameni stau pe un sg scaun laughing
dezinstalarea se face din control pannel la uninstal programs. iar daca ti se blocheaza pc-ul de tot atunci intra in safe mode si poti sa te joci cu pc-ul pana te plictisesti tongue bineinteles ma refer reparatii si alte chestii.

| laurentiu a răspuns:

De sters nu vei reusi decat sa il dezinstalezi, intra in my computer, add or remove program si cauta antivirusul si dezinstaleazal!

| Anonimous_4345 a răspuns:

Cred ca cel mai rapid mod ar fi sa intri in control panel, cauti "add or remove programs " si intri in el. cauti anti-virusul tau acolo si dai click pe remove. asa ar trebui sa stearga anti-virusul tau din PC. bafta!

| XeLeRoN a răspuns:

Dezinstaleazal happy pai daca iti expira licenta mai fa-ti una pentru un an gratuit happy

| florentin7_1542 a răspuns:

Pentru a sterge trebuie sal dezinstalezi de la control panel daca nu poti trebuie sa instalezi windowsul din nou sad