| Eu18 a întrebat:

Am 2 intrebari si dau funda la cine ma ajuta.
1. Am windows 7 si cateodata imi face backup si imi apare in "D" backup image. nu inteleg la ce ma ajuta si vrea usa stiu
2.Cum pot face sa-l opresc ca imi scade memorie din "C" acolo unde am windowsu si nu prea mai am multa.

3 răspunsuri:
| MarianGTI a răspuns:

Ar fi fost folositor sa dai detalii despre memoria RAM si despre procesor happy

1.Backup-ul de date reprezinta procesul de copiere al datelor cu scopul de a putea fi restaurate in eventualitaea in care datele originale se pierd.

Procesul de backup reprezinta o succesiune de operatii complexe : arhivare, compresie, criptare, salvare, verificare, restaurare.
Adica daca se intampla ceva cu Windowsul, acesta isi face backup din locatia aceea, ceea ce te scuteste de o instalare a Windowsului din nou.

2.Pentru Windows 7 iti trebuie in jur de 30 de GB pe Disk Local C, este recomdantat ca pe C sa lasi doar Windowsul si programele utilitare, restul filme muzica jocuri este recomandat sa le pui pe alta partitie.Incearca sa dai un Disk Cleanup la Disk Local C si sa golesti Recycle Bin! Bafta happy

| ταξιδιώτης a răspuns:

Control panel\centru copiere de rezerva si restaurare\in stanga\...modificati setarile\se deschide protectie sistem\debifezi C, D. aplly\ok
Sau clic dreapta pe my computer\proprietati\protectie sistem\debifezi C, D\apply\ok