| CapDePorK a întrebat:

Am achizitionat acum 2-3 luni un laptop Lenovo 8 gb ram procesor i3, nVIDIA gt 635m... in fine putin conteaza piesele. Problema este ca atunci cand incep sa rulez un joc: GTA IV, BATTLEFIELD 3, FIFA 13 imi apare acea eroare BSOD(Blue Screen Of Death) straight face de la ram, hard, placa etc nu are cum sa fie. adica mi s-ar parea prea ciudat ca dupa 2-3 luni deja sa se strice componentele. Poate fi Driverele, partiitile sau alta problema legata de soft. Ce imi recomandati sa fac? (Reinstalare Windows?) Eroarea mi se parea ca era 0x00000D1 sau ceva de genu. Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal nu este de la driver. Normal este de la windows. A intampinat o eroare si se va inchide. Daca era de la drivere pica complet, fara blue error, la modul ca se stingea direct.

Reinstaleaza-ti windowsul si vei vedea ca iti va merge bine. Dar nu uita sa iei alta varianta de windows de pe net, daca se poate, CLEAN(adica fara nimic in plus) si cu cod de activare.

O zi placuta!

2 răspunsuri:
| SasNetRomania a răspuns:

Lapopurile nu sunt de jocuri chiar daca pare din configuratie ca duce, nu e chiar asa happy! posibil la tine sa fie vorba de drivere sau supra incalzire.