| dolcedolecegabanad12345678899098 a întrebat:

Am anti- virusul kaspersky si imi arata ca am 54 kaspersky 1 trojan si 2 virusi, el inca ma protejeaza sau ei deja au intrat in calculator? daca doamne fereste au intrat ce pot face? ajutor dau funda!

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca i-a descoperit trebuia, cel putin, sa-i fi pus in carantina. Vezi acolo si daca nu au fost stersi de antivirus atunci poti sa-i stergi tu.
Numai bine!

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru Ioandelasal):

Cum? ca nu stiu cum sa ii pun in carantina sau sa ii sterg? imi zici te rog?

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru Ioandelasal):

Nu stiu cum imi poti zice?

| Ioandelasal a răspuns (pentru dolcedolecegabanad12345678899098):

Nu tu trebuie sa-i pui in carantina, ii pune antivirusul, aceasta daca nu i-a sters el in mod automat. Nu stiu exact cum arata Kaspersky, n-am avut niciodata, dar am avut vreo 6 programe antivirus pana acum si toate aveau carantina. Deschide antivirusul si trebuie s-o arate. Dupa aceea selectezi virusul cu clic pe el si dai delete ori remove.

| ROB3RT89 a răspuns:

Cand iti detecteza virusi ai trei optiuni:
1.Dezifect
2.Carantina
3.Delete
Poti sa dai un scan sa vezi daca mai ai probeleme cu virusi,dar daca antivirusul apare sus verde,e de bine.Cel mai bine dai un full scan, asta sa te asiguri ca este totul in regula. Daca ai ultima versiune kaspersky, sus in dreapta ai optiunea "reports" unde poti sa vezi intoricul evenimentelor si starea virusilor!

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru ROB3RT89):

Deci kaspersky ii sterge el singur doar imi arata ca am avut nu?
sau mai exact cum pot sa ii sterg ca atunci cand vreau sa dau disifected all nu pot sa dau

| ROB3RT89 a răspuns (pentru dolcedolecegabanad12345678899098):

Cand iti detecteza iti apare jos in dreapta delete,caRantina sau dezinfect,tu dai delete si ti sterge! Mai verfici in reports stare virusilor, asta sa vezi daca sunt activi, inactivi sau au fost stersi.Iti apare asa: Tipul viruslui(trojan, win32 sau worms)Stare(sters, in karantina sau dezinfectat) si data si ora la care a fost detectat.