anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am antivirus eset smart security 4 si in fiecare luna imi expira licenta, poate cineva sa imi dea programul pentru licenta electronica? am avut pentru nod 32 dar l-am sters fara sa-mi dau seama ca o sa-mi trebuiasca, nici nu stiu daca ar fi mers sa iau cheia de acolo.

Răspuns Câştigător
| Vlad9371 a răspuns:

Ma daca nu stiti nu va mai dati voi cu parerea ca antivirusus ala nu e bun celalalt nu stiu ce mai are...mai bine taceti ca e mai bine nod32 si kaspersky sunt cele mai performante si detecteaza oricefel de virus trojan si ce mai este.

6 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Te cred că eşti mulţumită, dar nu asta era ideea. Este exact ca şi cum ţi-ar da cineva un Mercedes ultimu tip de-a mocca, iar tu să nu fii mulţumită.
Eset Smart Security, spre deosebire de toată turma de antiviruşi pe care i-ai primit ca exemplu şi mai sus, nu este un antivirus gratis, el costă, şi costă chiar destul de mult. Aşa că normal că e superior celorlalţi antiviruşi. La Nod 32 e super simplu de obţinut o licenţă valabilă chiar şi juma de an, timp în care n-ai treabă cu el. La Smart Security e ceva mai complicat. Licenţe găseşti în cel mai fericit caz valabile o lună două, aşadar te fredonează la melodie ceva mai mult ca Nod-ul.
Partea bună a lucrurilor ar fi următoarea. Există site-uri unde găseşti o grămadă de coduri pentru licenţă, care sunt actualizate zilnic. Unul din ele ar fi acesta: http://www.don23.com/
O zi frumoasă!

| keytao a răspuns:

MiNODLogin 3. 9. 6. 1, Actualiza Nod con nuevos Server de Actualizacón
http://www.multiupload.com/Z071AA7MV8
instaleaza asta si iti actualizeaza automat licenta

| Brotacelu a răspuns:

Descarca AVAST de pe www.avast.com este gratuit si foarte bun.
Distractie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma intereseaza care e mai bun, pentru ca le-am avut pe toate pe care mi le-ati dat exemplu, eu sunt foarte multumita de eset smart security, doar ca nu stiu de unde sa fac rost de cheie(licenta) pentru el

| Bianca_6845 a răspuns:

Pai iti spun sincer ca nici eset smart nici nod 32 nu sunt antivirusuri bune. Te sfatuiesc sa incerci Avira AntiVir pentru ca este foarte performant sau Bidifender. KISS :*