| tocana97 a întrebat:

Am auzit ca in Japonia, Samsung Galaxi S bate IPhone4 la vanzari
care este parerea voastra in legatura cu cele doua telefoane?

Răspuns Câştigător
| Seiran a răspuns:

Bună ~!
Păi, e cam normal că in Japonia se vinde mai bine Samsung decat iPhone 4.Asta fiindcă Samsung e coreean,iar Coreea e foarte aproape de Japonia.Iar japonezii au mai multa incredere in ceva asiatic decat in ceva american [chiar sunt mai bune decat toate alea americane].In general, Samsung˚ul e bun, dar mie una nu imi place cum fac ei telefoanele.Si asa, la mine in clasa 3 sferturi au Samsung rolling eyes
Eu am iPhone 4 si e mega tare ˆˆ Mai ales ca poti sa descarci o gramada de aplicatii tari.DAR, cu iPhone˚ul nu prea ai ce să faci daca nu ai net la el.Pentru mine, ăsta e singurul dezavantaj.

4 răspunsuri:
| razvan101 a răspuns:

Iphone4 is the best!

| ΔH a răspuns:

Logic... nu degeaba Japonezii sunt destepti.
Ei cumpara lucruri de calitate, nu numai prostia de iPhone, unde majoritatea romanilor o cumpara doar pentru a fi "cool".

Nu mi-as da niciodata android-ul pe-un iphone, sunt de parere ca la ora actuala e cel mai bun sistem de operare mobil.
Iar in momentul de fata, avand in vedere ca pe telefoane avem de toate, tot ce mai ramane de discutat este sistemul de operare.

| chakuza a răspuns:

Pentru mine Iphone 4 ramane nr 1, nu stiu cat timp, dar e prea bun.

| virusake a răspuns:

Ce teoria chibritului aveti in voi. laughing
Galaxy S e un telefon cu un pret la jumate fata de Iphone 4. Si eu as cumpara un android in locul iphone-ului mai mult prin prisma pretului.
Dar de aici sa spui ca sunt vecini si au incredere in lucruri asiatice e cale lunga. De fapt, lucruri americane sau europene nu prea mai exista.
Ca idee, acum 4-5 ani, pe toate telefoanele Nokia mai rasarite vedeai ca sunt facute in finlanda, acum fabricile s-au mutat mai la periferia europei (Romania, Ungaria), unele facandu-se si in China. De ce? Mana de lucru ieftina, lucru prost, peste 2 ani iti iei altul fiind pretul scazut.
Spor la cumparaturi!