| 36537486 a întrebat:

Am avut o relatie la distanta cu un baiat si odata cu terminarea acesteia, a inceput sa ma ameninte spunandu-mi ca o sa-mi distruga viata. Mentionez ca recent am aflat ca e un fel de hacker si chiar inainte de a pune punct relatiei mi-a trimis un programel prin intermediul caruia a avut tot accesul la calculatorul si datele din el.
Avand in vedere ca mi-am schimbat toate parolele si nu are absolut nimic cu care m-ar putea santaja (ma refer la poze, conversatii sau alte lucruri), ce ar putea sa faca astfel incat "sa ma faca sa nu mai ies din casa"?

4 răspunsuri:
| CinevaNou a răspuns:

Parolele le-ai schimbat, dar programelul l-ai sters?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manca si el rahat, nu are ce sa-ti faca. In locul tau mi-as reinstala Windows-ul si abia apoi mi-as schimba parolele. Daca a avut timp sa-ti instaleze un keylogger, deja stie ce parole ti-ai schimbat si cu ce le-ai schimbat. Din moment ce nu te pricepi la calculatoare si nu ai cum sa identifici ce programe ti-a instalat in pc, repet recomandarea de a instala Windows-ul cu format, in prealabil.

| Mayar a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici ca se putea un sfat ma ibun! Fa asa, si nu o sa ai nicio problema.

| AlexElektro1987 a răspuns:

Daca ti-a trimis un program prin care ti-a accesat datele, asta nu inseamna ca este hacker. Programe din acelea se gasesc pe internet cum gasesti un videoclip. Ca sa nu mai poata umbla in calculatorul tau, reinstaleaza Windows-ul si dupa aceea schimbi parolele de la conturile tale.