Ce model ti-ai cumparat? Monitorul nu afecteaza performanta in "rau", mai ales daca treci la "ceva mai nou"; rezolutia iti afecteaza performanta. E una sa joci in 640 x 480 si alta sa joci in 1920 x 1080. Actualizeaza driverul video, toate driverele, curata pasta termoconductoare de pe procesor si placa video, pune-i un ram in plus sa ai dual channel, adauga-i un ssd, fa si-o reinstalare curata de sistem, gandeste-te la overclock si-n ultimul rand la upgrade-ul altor piese sau unitatea completa. Monitorul NU are legatura cu chestia asta; maxim rezolutia.
Ia-ti un computer mai performant si cu placa video dedicata: http://bit.ly/2N09hd8
Incearca sa actualizezi driverul! intra pe site-ul monitorului si actualizeaza driverul! a functionat cand mi-am schimbat mouse-ul la fostul meu laptop roz, RIP, doar ca din pacate laptop-ul meu a fost distrus de mama dupa ce m-am uitat la filme cu mancare intr-o casa de vegetarieni! sper ca te-am ajutat!
Filme cu mancare intr-o casa vegetariana? si eu am patit asa din cauza ca m-am uitat la pareri despre cum nu exista dumnezeu intr-o casa de credinciosi
Mzgrrrr întreabă: