Sunt alte metode dar este complicat sunt tutoriale pe net totusi ancearca de pe stik ati trebuie doar un program pnt a buta de pe stik
Nu are nicio legatura ca e de pe net. Daca e original si calulatorul tau poate rula bine W7 ai alte probleme. Nu ai cum sa scapi de el decat instalarea de la 0, prin bootare,
de pe CD sau stick a XP.
Sau virtual box ORACLE si iti instalezi acolo xp si te dai linistiyt cu 2 windowsuri deo dta
Lui abia ii merge windows7, ce vrei sa faca cu 2 windowsuri deo dta?
Atunci 8 are cerintele ca la xp
Ma indoiesc ca windows 8 cere 128mb ram si 300mhz...
Windows 8.1
Dacă doriți să rulați Windows 8.1 pe PC, iată de ce aveți nevoie:
Procesor: 1 gigahertz (GHz) sau mai rapid cu suport pentru PAE, NX și SSE2 (mai multe informații)
RAM: 512 gigabyte (GB) (32 de biți) sau 1GB (64 de biți)
Spațiu pe hard disk: 16 GB (pentru 32 de biți) sau 20 GB (pentru 64 de biți)
Cere mai mult decat dublu fata de windows xp -.- si astea sunt recomandarile minime
Dacai merge WIndows 7 lui care are cerintele mai mari decat la windows 8, 8.1
sigur i merge si 8 sau windows 7 home premium iar merge mai bine
Dar tot nu-i merge mai bine ca xp...
Xp se vinde la chineji Microsoft il scoate de pe piata anul ce vine prin februarie si sa vezi ce update-uri iti baga china
Xp s-a vandut in toata lumea timp de multi ani. Ce update-uri o sa bage china?
Xp se vinde la chineji ma
Esti troll?
Nu da u sigur pari o maimuta
Salut imi spui si mie cum fac cu un windwos xp virtual? ca cu oracle nu imi merge dupa ce instalez programul imi cade netul lasa-mi un id
Mai omule, mai intai de toate trebuia sa mentionezi configuratia p.c.-ului, de pe ce link ti-ai scos windows-ul 7, daca are licenta si daca a fost instalat pe 32 biti ori pe 64 biti (pentru ca-n mod normal windows 7 original n-ar trebui sa-ti faca probleme!).
Altfel noi cum sa ne dam exact seama unde-i "buba"?
Nici n-ai specificat daca-i avea laptop ori direct calculator, dar bine ca asta n-are cine stie ce relevanta :-?
Poti cu CD, stick, iata un program pentru instalarea windows-ului direct de pe stick usb bootabil: http://www.go4it.ro/......a-8996938/
Apropo, cu update-urile ce ai facut? ti-ai actualizat prog. necesare pentru windows 7?
Uite, iti recomand eu unul bun pentru orice fel de sistem, advanced systemcare ultimate se numeste, iti trebuie serial key pe care-l gasesti foarte usor si pe you-tube, codul in descriere.Incearca cu netu' scos prima oara.
Si un site care sa te ghideze, pentru orice eventualitate: http://windows.microsoft.com/......-questions