| ladyinredsaunegru a întrebat:

Am blocat o persoana pe Facebook de cateva ori.Acum o am la prieteni si nu pot vedea postarile ei.Doar pozele de profil.Cum sa pot vedea ce posteaza?

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Exista niste setari pe care le poate face persoana respectiva, pentru a ascunde postarile fata de tine.
Probabil asta a facut persoana pe care ai tot blocat-o, deci nu ai ce face.

| Mosotti a răspuns:

Pai nu mai vezi ca a setat sa nu mai vezi probabil, a setat sa vada doar el. Ar fi culmea sa mai ai voie sa vezi postarile unui om pe care nu-l vrei in anturajul tau. Dupa ce blochezi pe cineva, ca sa ai in lista de prieteni, trebuie sa dea sau sa dai o noua cerere de prietenie.
Desi ma mir cum de cineva pe care l-ai blocat de 5 ori sa mai vrea sa fie in lista ta de prieteni. Si chiar daca din vina lui, faptul ca a fost cazul sa blochezi de n ori, e clar ca nu este om si ti-o poate face iar oricand, si nu ar trebui tu sa mai ai la prieteni asa ceva.
Dar aia e.

Mie daca-mi face cineva una nasoala, adios, ca inseamna ca poate sa mi-o faca oricand, si nu mai am nevoie de acea persoana. Daca eu sunt de vina (desi rar poate se intampla) atunci aia e, ramane el sa decida ce face.