Incearca BlueSoleil. Exista si varianta free, banuiesc ca de-aia nu-ti merge ca ai o varianta incompatibila.
Asta la VISTA, baby!
Daca ai licenta pentru Vista, scrie si reclama la Microsoft! Doara i-ai dat bani buni si tot nu merge!
Daca nu ai licenta, da jos Vista si pune in loc un XP cinstit si (mai) sigur.
/a doua versiune este valabila si permisa si daca ai licenta de XP/
Iti dau un sfat mai simplu si mai practic... daca nu ai card reader incorporat in laptop, cumpara-ti unul(pe USB binenteles)...costa de la 20 pana la 70 ron...nu iti trebuie cine stie ce, ia-ti unul ieftin...mai ai nevoie si de un adaptor de card (de la MicroSD la MMC, daca nu ai cere de la un prieten, e imposibil sa nu aiba cineva ) si iti vei copia tot ce ai nevoie pe telefon direct pe card...nu mai exista problema driver-ului...iti va merge pe orice windows...succes!
Este imposibil sa nu-ti mearga usb-ul sub vista... Poti sa incerci sa le descarci prin bluetooth cu bluesoleil, sau... cauta-ti cd-ul de la telefon... instaleaza-ti driverul de la telefon si dupa aia ar trebui sa-ti mearga si prin cablu usb. Bafta!
Am instalat cu cd-ul de la tel mobil si nu imi vede telefonul sub nici o forma. insa am incercat pe un pc cu xp si merge.am licenta pentru vista si nu pot instala xp si nici nu-mi bat capul am inteles ca la vista lipsesc multe si nu se gasesc nici pe net acele drivere. sa vad ce pot face cu bluesoleil dar mie imi trebuie usb sa instalez un nou soft pe tel!
anonim_4396 întreabă: