Vezi să nu ai tranzististorul final din subwoofer ars, adică un canal ars, dar subwooferul se aude?
Vezi să nu ai tranzistorul din soobwoofer ars, dar soobwoferul se aude?
Da... dar se aud niste clipoceli
In subwoofer?
Da
SI daca il am? Unde il duc?
La un electronist, vezi la centre de reparat radio tv, esti din Bucuresti?
Raspunsul e foarte simplu: cablul cu care conectezi tu sistemul la laptop are doar doua intrari, stereo (ori amandoua boxele, ori o boxa si subwoofer-ul). Ca sa rezolvi problema, incearca sa conectezi boxele in spatele unui calculator mare, respectand culorile mufelor respective.
Dar pana azi au mers. Le am de aproape un an si nu mi s-a mai intamplat asa. E un singur fir: un capt il bag in laptop, celalalt capat in subwoofer. NU au culori diferite. Iar calculator mai mare nu am. Ma gandeam daca ar fi o problema daca am scapat boxa, dar astfel nu ar fi mers cand le conectez cu laptopul.
Daca ai scapat boxa sau subwoofer-ul (care are amplificatorul in el) s-ar putea ca asta sa fie problema. Se poate sa nu ai driver-ul de sunet corect instalat pe laptop, sunt mai multi factori care ar putea cauza problema. Dar daca vrei sa nu te mai framanti atata, ia-ti niste casti, si alea la un moment dat in viata lor STII daca s-au stricat sau nu. Recomandate sunt cele in-ear, deoarece produc si bass. Peste 100 de lei gasesti niste casti chiar bune, iar daca vrei sa te rasfeti, ia-ti Klipsch Image S4.