anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am Bsplayer pentru vizionarea filmelor dar a inceput sa mearga sacadat straight face De ce? Ce pot sa fac? L-am instalat si dezinstalat de multe ori...am descarcat alte versiuni si tot asa face straight faceCe sa fac? Ce alt program imi recomandati pentru filme?straight face

Răspuns Câştigător
| xxxnonamexxx a răspuns:

Iti recomand GOM player si VLC media player sunt foarte bune!

9 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Sau foloseste KMPlayerhappy

| asko a răspuns:

Km player, incerca si niste codecuri

| Ove a răspuns:

Eu spun sa incerci niste codecuri mai bunehappy. Atentie nu instala prea multe codecuri.Eu iti recomand Klite Codec Pack si FFDShow.Dezinstaleaza codecurile care le ai acum si instaleazale pe astea doua. Apropo incearca si playerul vlc este un player destul de bun pentru windows desi el a fost facut prima data pentru varianta linux dar gasesti si varianta pentru windows.Bafta

| Kiduutza a răspuns:

Dar cum l'ai dezinstalat? de unde? ca vreau si eu ca sa il dezinstalez...

| Candyman a răspuns:

Foloseste VLC player. Este gratuit si are si codecuri propri

| adinescu a răspuns:

Downloadeaza zoom player sau vlc video asta le si repara.astea doua sunt cele mai bune zic eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca niste codecuri sau driverewinking. la mine a mers

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna, la mine merge bs player-ul dar de cate ori vad un film, la un timp anume se face ecranul albastru si trebuie sa misc din mouse ca sa vad iar filmul. oare trebuie setat de undeva ca sa pot vedea filmul de la cap la coada fara sa ma mai ridic din pat. stie cineva un raspuns.mc

| helena a răspuns:

Buna, nu stiu de ce nu iti merge Bs Player-ul dar eu iti recomand VLC media player. Il poti descarca de aici http://download.chip.eu/ro/VLC-1.0.1_88759.html. Sper ca ti-am fost de folos;).