| iustindobre56 a întrebat:

Am cautat pe net cum sa prelungesti durata si autonomia bateriei. Si am gasit un articol si spunea sa incarc bateria ori de cate ori am ocazia, dar nu pe perioade scurte gen 5-10minute. Este adevarat?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Kriss96 a răspuns:

Ori de cate ori ai ocazia, dar respectand niste reguli. Daca stai toata ziua cu degetele pe el si ajungi sa-l incarci zilnic nu e bine! Bateria trebuie incarcata la 2-3 zile. Apropo sper ca o ai formatata. Ca sa te tina mai mult. Iar bateria nu se incarca in prostie oricand. O incarci cand ajunge la 5-10%. Cat de jos posibil. Si se lasa sa se incarce complet! Pana ajunge la 100%.

| iustindobre56 explică (pentru Kriss96):

Da am formatato.

4 răspunsuri:
| Nelutsa a răspuns:

Pai. La prima folosire a unui telefon este bine sa scurgi bateria de tot. pana moare telefonul. apoi sa-l lasi 12 ore la incarcat! Apoi depinde cat vrei sa-l ti daca ai de exemplu 80% baterie in 10 minute este full. si nu mai ai de ce sa-l ti la incarcat!

| mihnulet a răspuns:

Stai pana bateria se duce plela 5-10%.apoi il bagi la incarcat casa creasca durata bateriei (diferenta nu pre e mare dar dupa un an o sa tina aprox 4-5 zile fata de prima, dipinde si ce fel de telefon/tableta/etc.)

| alexpromd a răspuns:

Eu incarc bateria doar cand se descarca complet, si o incarc complet. La un telefon bateria tine 10 zile. LA celalalt care e pe android cu 3g activ tine o zi insa ultimul timp a inceput sa tina si 2 zile.