| berlina a întrebat:

Am citit ca a fost hack-uit Yahoo-ul recent, oribil! Problema este ca eu inca imi folosesc aceeasi adresa de mail ca acum cativa si am destul de multe conturi facute cu el pe diferite site-uri pe care intru in fiecare zi. Habar n-am ce sa mai spun vis-a-vis de chestia asta. Practic, avand putere asupra mail-ului tau...au asupra oricarui cont facut pe social media cu el. Asa ca, daca aveti contul de Facebook facut cu o adresa de Yahoo...schimbati-o cu una de altceva + parola.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Abordarea mea a fost diferita, usor usor schimbi toate site-urile catre alta adresa de email. Precum gmail. Astia nu au facut public inca nici o lovitura precum la yahoo. Se pare ca cei de la yahoo au taiat destul de tare in departamentul de securitate, poate si datorita problemelor financiare.

Oricum ar fi, prea mult nu o sa mai tina yahoo-ul. Asa ca ar fi bine sa te gandesti sa il cam schimbi.

| berlina explică (pentru cristimihailov):

Se pare ca eu vorbeam de o lovitura data Yahoo-ului acum cativa ani, crezand ca este ceva recent. Oricum, cred ca ar trebui sa imi fac o adresa de Gmail...pentru orice eventualitate.

| cristimihailov a răspuns (pentru berlina):

Yahoo ar fi trebuit sa fie cumparat. Dar dupa acest anunt se pare ca ori vor mai scade pretul ori nu o vor mai face.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Yahoo a fost „spart" acum trei ani, dar abia acum au ANUNȚAT.
Pentru protecție maximă, ei recomandă schimbarea parolei și activarea în doi pași (cu cod prin SMS).
Și de fapt, care e întrebarea?!?

| K0sti a răspuns:

Ai citit prost! In 2013!

| Gonrax a răspuns:

Mai bine treci pe Gmail.