| Superior a întrebat:

Am comandat un Xiaomi Redmi Note 4, ar trebui sa regret? Sa anulez comanda? Credeti ca am facut o alegere buna?

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Nu.De ce să regreți alegerea.Și ce dacă e chinezesc? Și eu am un Allview X4 Soul Lite, tot chinezesc e, deși Android-ul e făcut la Brașov, idem și brandul pe el și merge brici de 4 luni de când îl am.
Ce îmi place foarte mult la telefoanele chinezești e faptul că vin cu Androidul curat, nu ca la Samsug unde sud coreanul îți bagă pe gât o interfață grafică, și vb aia unkil de aplicații pe care nici dracu' nu le folsește, iar astea-ți fac telefonul să lucreze mai rău, și în unele situații chiar să deie erori/crape, chiar de softul e optimizat pentru hardware-ul respectiv

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ți Mi A1 că e cel mai bun la momentul ăsta.

| AlexSalling a răspuns:

Pare un telefon cu performante la pretul pe care-l are. De ce ai comandat daca nu erai 100% sigur? Singura forma de a stii daca ai facut o alegere buna este sa astepti sa vina si sa-l folosesti. Daca nu-ti place, exista retur.

| Superior explică (pentru AlexSalling):

Am vazut ca este extrem de cumparat pe PC Garage si Emag. Pare in regula, dar vreau sa aud niste pareri intr-un cat e prima data cand "ating" un Xiaomi.

| AlexSalling a răspuns (pentru Superior):

Pareri care sunt pe exact pe Emag si pe PcGarage. Le poti citi pe toate pentru a te convinge daca iti va placea sau nu telefonul. De preferat sa le citesti doar pe cele cu "Verified Purchase", achizitie verificata, ca sa stii sigur ca sunt veridice, adevarate.

| XYZ02 a răspuns:

Anuleaza comanda si comanda un Redmi Note 5 Plus, e doar cu 100Ron mai scump, si eu as spune ca merita, in special pentru ecranul ala sexy.

http://www.domo.ro/......CE3MDIn-l/