Nu.De ce să regreți alegerea.Și ce dacă e chinezesc? Și eu am un Allview X4 Soul Lite, tot chinezesc e, deși Android-ul e făcut la Brașov, idem și brandul pe el și merge brici de 4 luni de când îl am.
Ce îmi place foarte mult la telefoanele chinezești e faptul că vin cu Androidul curat, nu ca la Samsug unde sud coreanul îți bagă pe gât o interfață grafică, și vb aia unkil de aplicații pe care nici dracu' nu le folsește, iar astea-ți fac telefonul să lucreze mai rău, și în unele situații chiar să deie erori/crape, chiar de softul e optimizat pentru hardware-ul respectiv
Pare un telefon cu performante la pretul pe care-l are. De ce ai comandat daca nu erai 100% sigur? Singura forma de a stii daca ai facut o alegere buna este sa astepti sa vina si sa-l folosesti. Daca nu-ti place, exista retur.
Am vazut ca este extrem de cumparat pe PC Garage si Emag. Pare in regula, dar vreau sa aud niste pareri intr-un cat e prima data cand "ating" un Xiaomi.
Pareri care sunt pe exact pe Emag si pe PcGarage. Le poti citi pe toate pentru a te convinge daca iti va placea sau nu telefonul. De preferat sa le citesti doar pe cele cu "Verified Purchase", achizitie verificata, ca sa stii sigur ca sunt veridice, adevarate.
Anuleaza comanda si comanda un Redmi Note 5 Plus, e doar cu 100Ron mai scump, si eu as spune ca merita, in special pentru ecranul ala sexy.
http://www.domo.ro/......CE3MDIn-l/