| ombrados a întrebat:

Am configurat RADMIN-ul in calculatorul de acasa pentru ca sa pot intra in laptopul meu si totul a mers bine, dar am observat ca la fiecare deschidere noua a laptopului IP-ul se modifica, asa ca nu nu mai reusesc sa intru in laptop decat daca reintroduc din nou noul IP...etc
In aceste conditii cei de facut, sau se poate configura RADMIN-ul asfel incat sa nu trebuiasca sa reintroduc tot timpul noul IP din laptop?

9 răspunsuri:
| dorin1995 a răspuns:

Mai e clar ori ai ip schimbator ori programul e de vina.

| ombrados explică (pentru dorin1995):

Am observat ca am IP-ul schimbator, cu siguranta! Cum am mai spus, la fiecare deschidere noua a laptopului se schimba si IP-ul..Programul merge, daca pun IP-ul nou, dar cu asta nu am facut nimic, laptopul nu este langa mine, asta-i problema.Eu trebuie sa pot intra pe laptop fara sa mai fac rost de IP!
Pe laptop am stick de la RDS.Pe calculatorul de acasa sunt conectat tot la RDS prin cablu!

| dorin1995 a răspuns (pentru ombrados):

Si spune-mi asa tu scoti netu din laptopul ala cu stick sau din ala cu cablu?

-Deci pe calculatorul de acasa sunt conectat la RDS prin cablu
-La laptop sunt conectat la RDS prin stick

Aa am gasit problema tu ai selectat ip dinamic nu static laughing ca si mie mi se muta ip cand intram pe pc si il inchideam : ))

Da,poate ca ai dreptate, dar unde setez Ip static ca nu stiu?

Chiar nu stiu unde sa setez IP static! Help, ajuta-ma!
Il setez in calculator sau in program?

Pai in calculator trebuie setat uitate si tu pe acolo ca nu mai stiu chiar exact cu toate ca mai ajut pe astia de la net happy dar nu mai stiu unde se intra... app tu cati ani ai?

| dorin1995 a răspuns:

Cauta pe net. o sa gasesti cum sa nu ti se mai schimbe ip