Si eu am avut Sincer, nu stiu nu m`am jucat de mult oricum.am facut contul pentru a explora "lumea stardoll" Succes in noua "descoperire"
Trebuie sa dai in stnga unde scrie + 0 si apoi play earn si faci un joc din cele 5. vei primi 4 bani valabili azi si 1 care sta pana ce il cheltui! paa
Ai posibilitatea de a primi stardollari daca: -te conectezi la un dispozitiv;
-daca devii superstar;
-daca iti conectezi contul de stardoll cu cel de twiter(eu asa am facut si am primit 10 stardollari )
- si stardoll pe facebook cand te conectezi 5 zile la rand(nu mereu) primesti zilnic cate o recompensa pana la ultima zi (a 5-a) unde poti primi 5 stardollari(depinde de recompense)
SPER CA TE-AM AJUTAT.succes!
....sau ar mai fi posibilitatea de ati face cont pe stuffpoint, dar este mai complicat si mai greu deoarece trebuie strangi suficiente puncte si sa fii fan club STARDOLL pentru a putea primi un card cadou (deci acesta este mai complicat)
Dai bani, platesti cu cartea de credit
Pai...in fiecare zi primesti bani de la cadouri, site poti duce la "contul meu" apoi la "castiga monede star" si indeplinesti toate sarcinile, care au in dreapta banii pe care ii vei primi.
Http://www.vivasms.ro/h/5f48a30a95
http://www.youtube.com/watch?v=1_Uzb1h1l3g
Alatura-te celei mai cool comunitati si primesti promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil!
In plus, castigi bani. Pentru fiecare SMS pe care il primesti de la vivaSMS esti platit. Vrei mai mult? Recomanzi prietenilor tai si esti platit pentru fiecare SMS primit de ei si membrii recomandati de ei.
In acelasi timp si companiile sunt incantate sa trimita oferte care ti se potrivesc perfect si sunt pe gustul tau.
Paii sunt niste jocuri Ca sa faci starcoins. Sau stardollars, dar pentru astia trebuie sa te faci superstar :* Funda?
Pai depinde... eu sincer m-am facut superstar si mi-am luat stardolari cu telefonul (daca te lasa parinti)...dar tu poti sa vaci jocurile alea.apr ma cheama pe stardoll ioanicaca
isbela întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Rebecca19956 întreabă: