Pai acuma depinde cum folosesti tableta. Adica daca tu ti luminozitatea si sonorul la maxim, automat bateria se descarca mai repede. Apoi memoria este de 16 GB, insa o parte din memorie este ocupat de sistemul de operare. Ce sistem de operare are tableta ta? IOS sau Android? Daca are Android poti sa gasesti o aplicatie pe google play care reduce consumul de baterie (la mine pe telefon merge, nu stiu daca merge pe tableta desi ar trebui pentru ca este acelasi sistem de operare). Aplicatia se numeste U Battery Saver si o gasesti aici : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbs
Nu pot sa iti dau fundita dar daca as putea tu ai aveao
Te-au fraierit glumeam gb care sunt ocupati sunt ocupati de sistemul de operare programe etc
Nu te speria asta e normal din cei 16 GB aproximativ 4 GB sunt ocupati cu sistemul de operare.
Eu pe telefon din cei 8 GB care ii scrie pe cutie doar 4 ii pot utiliza 4 sunt ocupati de sistemul de operare
Sigur sistemul de operare este cel care ocupa restul memoriei. Nu cred ca este o problema daca o ti asa de mult la incarcat.
Restul de 2, 30 GB sunt utilizati de sistem, sau sunt pierduti prin formatare, nu sunt sigur, asa e la orice dispozitiv, stai linistit