| Muscalu_Ionut_1989 a întrebat:

Am cumpara o tableta si pe cutia ei scria ca are 16GB memorie interna si in magazin scria la fel dar cand am deschis tableta imi arata ca are 13, 71 GB stiti ce ar putea fi si inca ceva mi se pare ca bateria se descarca repede bine acum e nu am de unde sa stiu ca nu am mai avut o tableta, pe cutie scrie ca are 7 ore autonomie si eu nu am de unde sa stiu si mai am o intrebare are ceva daca o tin la incarcat tota ziu si s-o scot doar cand plec undeva
PS: m-am uitat bine si 13, 71GB nu inseamna memorie ramasa

Răspuns Câştigător
| SuperbTactician a răspuns:

Pai acuma depinde cum folosesti tableta. Adica daca tu ti luminozitatea si sonorul la maxim, automat bateria se descarca mai repede. Apoi memoria este de 16 GB, insa o parte din memorie este ocupat de sistemul de operare. Ce sistem de operare are tableta ta? IOS sau Android? Daca are Android poti sa gasesti o aplicatie pe google play care reduce consumul de baterie (la mine pe telefon merge, nu stiu daca merge pe tableta desi ar trebui pentru ca este acelasi sistem de operare). Aplicatia se numeste big grinU Battery Saver si o gasesti aici : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dianxinos.dxbs

| Muscalu_Ionut_1989 explică (pentru SuperbTactician):

Nu pot sa iti dau fundita dar daca as putea tu ai aveao

8 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Daca nu-ti convine du-o inapoi

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ce are instalat pe ea, sa stii ca ocupa din memorie

| zaratu a răspuns:

Te-au fraierit laughing glumeam gb care sunt ocupati sunt ocupati de sistemul de operare programe etc

| StefanERC a răspuns:

Nu te speria asta e normal din cei 16 GB aproximativ 4 GB sunt ocupati cu sistemul de operare.
Eu pe telefon din cei 8 GB care ii scrie pe cutie doar 4 ii pot utiliza 4 sunt ocupati de sistemul de operare

| Addush a răspuns:

Sigur sistemul de operare este cel care ocupa restul memoriei. Nu cred ca este o problema daca o ti asa de mult la incarcat.

| J0nas a răspuns:

Restul de 2, 29 GB sunt utilizati de sistem si de asta nu se vad.

| BlackCatDesignHD a răspuns:

Restul de 2, 30 GB sunt utilizati de sistem, sau sunt pierduti prin formatare, nu sunt sigur, asa e la orice dispozitiv, stai linistit happy