anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cumparat niste casti pentru telefon si am o problema cu ele. Cand vreau sa ascult muzica se aude infundat, ca si cum ar rula la un casetofon de 10 lei in alta camera. Problema dispare numai daca tin apasat pe butonul de microfon sau hands-free de pe fir.

Le-am incercat si al calculator, in slotul din spatele unitatii aceeasi problema dar cand l-am bagat in fata a mers perfect.

Se poate rezolva problema fara sa le desfac si sa lipesc butonul de microfon sa stea mereu apasat?

3 răspunsuri:
| 1Q a răspuns:

Cam cat ai dat pe ele, pentru ca se poate sa fei de proasta calitate este o problema cu mufa nu face bine legatura si de aceea nu se audea bine si cand tii apasat se audea ori lipesti butonul ori iti cumperi altele pentru ca in cateva saptamani nu o sa ti se mai auda deloc

| razvanelrazvyrazvy a răspuns:

Salut...si eu am o pereche de casti cu aceeasi problema, vreau sa iti spun ca acele casti nu sunt facute pentru acel tip de telefon (de exemplu eu am un LG dar castile merg doar la Nokia) in rest nu te pot ajuta cu nimic, sper ca ti-am fost de ajutor

| FeliciaCorinaA a răspuns:

Castile nu sunt originale. Aceeasi problema am avut-o si eu si am observat acceasi chestie. In plus, imi merg perfect atunci cand le pun la laptop si ascult muzica. Sfatul meu este sa le dai la schimb cu niste casti compatibile. Nu cred ca va merge daca lipesti butonul pentru ca sigur se vor strica si mai tare si poate nu vei mai auzi nimic.