Tu crezi ca astia nu au treaba mai buna decat sa puna ceva ilegal in cosurile de gunoi?
Oricum sunt camere de luat vederi peste tot...
oricum google maps stie unde, cat stai si unde mergi.
Nu știu. Lumea e plină de nebuni.
La ce te referi? Camere spion, senzori de presiune etc.
Esti vreun James Bond feminin?
Stai chill ca nu te spioneaza nimeni daca nu faci bani frumosi sau esti influent. Cosul asa are probabil 2 senzori, unul de miscare si unul ca sa isi dea seama daca e lumina in jur, si daca nu e sa aprinda niste beculete. Cam atat. Nu pune nimeni echipament de spionaj pe dispozitive de gen.
Suntem urmăriți toți indiferent de statut.
Ți-e teamă că te ascultă CIA-ul prin coșul de gunoi atunci când îți tai unghiile?
Și pui întrebarea asta pe internet, folosind un dispozitiv prin intermediul căruia ești oricum urmărită de mii de companii?
*Pentru că m-ai blocat, voi edita răspunsul ăsta ca să includ și ultimul răspuns:*
Se pare că nu realizezi absurditatea situației pe care încercam să ți-o semnalez.
Concentrează-te puțin și încearcă să mă urmărești:
Te temi că ești urmărită de dispozitiv complet inofensiv (coșul de gunoi), dar nu realizezi că în același timp ești urmărită tocmai de dispozitivul pe care-ți petreci 12 ore pe zi (telefonul/computerul sau orice altceva folosești ca să te conectezi la internet).
Cu alte cuvinte, te temi de o problemă imaginară și ignori complet o problemă reală. Este ca și cum te-ai teme că vei fi răpită de extratereștri în timp ce ești fugărită de un urs grizzly.
Unde ai fi vrut să pun întrebarea dacă nu pe net?
Hai sa recapitulam
ai un cos de gunoi, care are un senzor prapadit de miscare, care nu are nici o metoda de comunicare externa, dar iti e frica, ca te urmareste cineva prin el
laptop/calculator cu webcamera ai?
smartphone ai?
DE ALEA NU ITI E FRICA CA TE URMARESC?!?
ca ALEA au toate capabilitatile de urmarire (camera, microfon, retea, cpu, samd)
Trebuia sa te gândești la asta înainte sa îl cumperi. Acum o sa trăiești cu frica asta ca probabil poți fi spionat
M-am gândit dar nu m-a împiedicat să-l cumpăr.